Contacteer Ons

Voorspellingen

Zuid-Korea vs Portugal Voorspelling – WK Voetbal 2022

Zuid-korea vs portugal voorspelling wk 2022
Zuid-Korea vs Portugal Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Vrijdag 2 December, 16.00 uur – Education Citystadion

Zuid-Korea vs Portugal Voorspelling

Zuid-Korea en Portugal nemen het op 2 December tegen elkaar op in de laatste groepsfase wedstrijd in Groep H. De andere wedstrijd tussen Uruguay en Ghana wordt gelijktijdig gespeeld in een ander stadion.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Portugal gaat met 6 punten aan de leiding in Groep H en is al zeker van plaatsing voor de knock-outfase. De Portugezen kunnen dus zonder druk spelen tegen Zuid-Korea.

De Koreanen staan met 1 punt op de derde plaats in de poule. Ze hielden Uruguay in de eerste wedstrijd knap op 0-0, maar verloren in de wedstrijd tegen Ghana uiteindelijk met 3-2.

Als Zuid-Korea wint van Portugal kunnen ze nog doorgaan naar de volgende ronde.

Zuid-Korea teamnieuws

Het Zuid-Korea van sterspeler Son Heung-min doet het verdienstelijk op het WK in Qatar. Hoewel ze goede kansen hadden in de wedstrijd tegen Ghana ging de wedstrijd uiteindelijk verloren en komt alles aan op de lastige wedstrijd tegen Portugal.

De Koreanen weten dat Portugal in principe de moeilijkste tegenstander is in Groep H. Ze zullen vertrouwen halen uit de twee treffers die ze tegen Ghana maakten, waardoor ze weten dat de aanvallers het net kunnen vinden.

Opvallend is dat sterspeler Son Heung-min geen van de doelpunten heeft gescoord. Aanvaller Cho Gue-sung van Jeonbuk Hyundai Motors wist beide doelpunten te scoren.

De aanvaller van Tottenham zal er tegen Ghana alles aan doen om zijn stempel op de wedstrijd te drukken.

Portugal teamnieuws

Portugal heeft een comfortabele uitgangspositie voor de wedstrijd met Zuid-Korea. De vorige twee wedstrijden werden beide gewonnen, waardoor Portugal met 6 punten al zeker is van een plekje bij de laatste 16.

Hoewel de Portugezen tegen Ghana 2 tegendoelpunten moesten verwerken, hielden ze tegen Uruguay knap de nul. Bruno Fernandes was tegen Uruguay de uitblinker, door beide doelpunten voor zijn rekening te nemen.

We verwachten dat bondscoach Fernando Santos enkele belangrijke spelers rust zal gunnen in het duel tegen Zuid-Korea. Het is voor hem belangrijker dat de sterspelers goed voor de dag komen in de volgende ronde.

Voorspelling Zuid-Korea vs Portugal

Zuid-Korea vs Portugal belooft een interessante wedstrijd te worden die alle kanten op kan gaan. We verwachten een aanvallend Zuid-Korea dat er alles aan zal doen om door te gaan naar de volgende ronde.

De uitslag van deze wedstrijd is ook belangrijk voor Uruguay: als Portugal verliest is het voor Uruguay onmogelijk om zich te plaatsen voor de laatste 16.

We verwachten een wedstrijd die in evenwicht zal zijn, waarbij Zuid-Korea vooral het aanvallende werk zal verrichten. Uiteindelijk zal het spel verrassend in een gelijkspel of overwinning voor Zuid-Korea eindigen.

Wedtips

De quoteringen voor de wedtips voor Zuid-Korea vs Portugal zijn afkomstig van Zebet. Je maakt eenvoudig een account aan via onderstaande knop.

🏆 Dubbele Kans: Zuid-Korea of gelijkspel (2.17)

⚽ Son Heung-min scoort (3.75)

🥅 Minder dan 2.5 doelpunten (1.95)