Contacteer Ons

Voorspellingen

Zuid-Korea vs Ghana Voorspelling – WK Voetbal 2022

zuid-korea vs ghana voorspelling wk 2022
Zuid-Korea vs Ghana Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Maandag 28 November, 14.00 uur – Education Citystadion

Zuid-Korea vs Ghana Voorspelling

Zuid-Korea en Ghana nemen het op 28 November in Poule H tegen elkaar op voor de tweede groepswedstrijd. Beide landen zijn gebaat bij punten om koploper Portugal niet uit het oog te verliezen.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Koreanen hebben in hun eerste wedstrijd laten zien dat ze goed weerstand kunnen bieden tegen toplanden. Ze wisten het Uruguay van Luis Suarez knap op 0-0 te houden en zo een punt te pakken.

Ghana hield de eerste helft goed stand tegen Portugal, maar in de tweede helft was het Christiano Ronaldo die de score opende uit een penalty. Er volgden nog 2 goals aan beide zijden, wat de eindstand op 3-2 voor Portugal bracht.

Zuid-Korea teamnieuws

Het was duidelijk dat de Zuid-Koreanen genoegen namen met een gelijkspel tegen het sterke Uruguay. De wedstrijd bleef zich op het middenveld afspelen en beide teams wisten geen enkele keer op doel te schieten.

Het Zuid-Korea van sterspeler Son Heung-min zal tevreden zijn met het gelijkspel tegen Uruguay, zeker gezien de sterke Poule waarin ook Portugal speelt.

Tegen Ghana zullen ze uit een ander vaatje moeten tappen om meer doelpogingen te creëren. Het aanvalsgeweld zal moeten komen van Son Heung-min van Tottenham en Hwang Hee-chan van Wolverhampton Wanderers.

Ghana teamnieuws

Het nationale team van Ghana beschikt over een paar goede spelers, waarvan Mohammed Kudus van Ajax de bekendste zal zijn voor Nederlandse voetballiefhebbers.

Ook Thomas Partey (Arsenal), Daniel Amartey (Leicester City) en Inaki Williams (Athletic Bilbao) komen in de reguliere competitie uit voor topclubs en zullen voor goed spel zorgen tegen Zuid-Korea.

Andre Ayew en Osman Bukari zorgden voor de doelpunten tegen Portugal. Vooral Bukari was indrukwekkend, aangezien hij slechts 10 minuten voor zijn doelpunt in het veld werd gebracht ter vervanging van Kudus.

Voorspelling Zuid-Korea vs Ghana

De wedstrijd tussen Zuid-Korea vs Ghana zal naar verwachting lange tijd in evenwicht blijven, waarbij vooral Ghana op zoek zal gaan naar de openingstreffer. De Ghanezen hebben de punten hard nodig, maar Zuid-Korea wacht nog een lastige klus tegen Portugal later deze week.

We durven geen voorspelling te doen voor de winnaar van de wedstrijd, aangezien beide landen erg aan elkaar gewaagd zullen zijn. Uiteindelijk zal het van de vorm van de dag en het genomen risico afhangen wie er zegeviert.

Hoewel we geen winnaar voorspellen, hebben we natuurlijk wel een paar interessante wedtips voor je klaar staan.

Wedtips

De wedtips voor Zuid-Korea vs Ghana zijn afkomstig van online bookmaker Circus. Je kunt een account aanmaken via onderstaande knop.

⚽ Eerste doelpunt: Ghana (2.13)

🏆 Dubbele Kans: Zuid-Korea of gelijkspel (1.38)

🥅 Aantal doelpunten: meer dan 1.5 (1.46)