Contacteer Ons

Slots

Zeus

 

Zeus is een van de spellen die de tand des tijds goed heeft doorstaan. WMS Gaming heeft deze kast ontworpen met maximaal 30 winlijnen op 5 rollen, een minimale inleg van €0,30 en een maximale inleg van €150. Hiernaast heeft deze gokkast een RTP van 95,97%, en een medium volatiliteit, maar door de wilds, betaalt hij wel lekker uit als er prijzen vallen.

Hoe ziet Zeus eruit?

Qua uiterlijk is Zeus niet een erg spectaculaire gokkast, maar dat mag de pret niet drukken. Er wordt bij het zien van de kast heel snel duidelijk dat er geen poeha gemaakt wordt en dat je er bent om spellen te spelen. De achtergrond is lucht, met boven het speelgebied het Pantheon van Zeus en onder het speelgebied een paar simpele knoppen. Meer heb je niet nodig toch? De iconen komen allemaal uit de Griekse mythologie en zijn Zeus, een Pegasus, een boot, een helm, een harp, een pot, een gouden en zilveren munt en een krans, elk met hun eigen puntwaarde.

Net als het simpele ontwerp van de kast, is er ook zuinig aan gedaan met het geluid. De gokkast piept alleen als er een knop ingedrukt wordt en wanneer de rollen stoppen. Wordt er een scatter gedraaid, dan geeft deze een extra pingeltje en dat is zo’n beetje alles wat de kast laat horen.

Hoe speel je Zeus?

De bedoeling van het spel is zoveel mogelijk winlijnen te scoren, door de iconen vanuit de linkerkant aan elkaar te rijgen tot een winlijn. Elk icoon kan ook nog deel uitmaken van een andere winlijn, waardoor je meer kans hebt op prijzen. De wild en scatter zijn ook van toepassing, maar daarover meer in het Bonussen gedeelte van deze review.

Zoals hierboven gezegd, ziet de kast er relatief simpel uit en daar is de kast dan ook sterk mee. Geen poeha en pure focus op het spelen van het spel. Onder de kast vinden aan de rechterkant de spinknop en het vak waar je winst komt te staan. Hiernaast kan je de de totale inzet, de inzet per lijn en het aantal lijnen instellen. Aan de linkerkant vinden we tot slot nog de speluitleg en de  autoplay-knop, die misschien beter naast de spinknop had kunnen zitten. In een zwarte balk onder het spel kunnen we nog de inzet berekening, het saldo, de opties en uitleg van het totale spel terugvinden.

zeus

Bonussen

En dit is waar de kast in uitblinkt. Bij het gebruik van een wild, wordt de winlijn automatisch in waarde verdubbeld. Hoewel de Wild lang niet slecht is, is de Scatter de echte uitblinker van deze gokkast.

Als je 3 scatters hebt gedraaid krijg je 10 gratis spins, bij 4 krijg je er 25 en bij 5 scatters, mag je 100 keer gratis spinnen! Je kunt extra spins verdienen door 3 of meer scatters in de rollen te krijgen. Met 100 spins kun je al een hele tijd doorgaan, maar het is bijna een zekerheid dat je in die 100 spins nog meer spins krijgt, welke flinke prijzen op kunnen leveren.

Wat vinden wij van Zeus?

We zijn audiovisuele ridders en als we ergens geld in stoppen, moet het het helemaal waard zijn. Ondanks dat deze kast niet uitblinkt in zowel het uiterlijk als het geluid, is deze kast meer dan het spelen waard als je wat grotere prijzen najaagt. We snappen waarom hordes spelers deze kast als een van hun favorieten ziet, een echte aanrader!