Contacteer Ons

Bookmakers

Zebet Review

zebet review

Het van oorsprong Franse ZEbet heeft sinds begin 2022 een vergunning van de Kansspelautoriteit weten te bemachtigen. Hoewel onze zuiderburen al bekend zijn met deze bookmaker en zusterbedrijf ZeTurf, zullen veel Nederlanders dat nog niet zijn. 

Daarom gaan we in deze ZEbet review kijken wat de bookmaker ons allemaal te bieden heeft. We nemen je mee langs alle belangrijke aspecten van ZEbet Nederland. Lees je mee?

Plus- en Minpunten

✔️ Veel ervaring als online bookmaker

✔️ Uitstekende quoteringen in vergelijking met concurrentie

✔️ Zebet klantenservice kan gecontacteerd worden via Whatsapp

✔️ Uitgebreide mogelijkheden voor wedden op paarden

❌ Minder beschikbare sporten dan concurrentie

❌ Geen Zebet casino beschikbaar

Zebet home

Is ZEbet legaal in Nederland?

De KSA heeft ZEbet NL op 16 februari 2022 laten weten dat het een Nederlandse kansspelvergunning heeft gekregen voor online weddenschappen en paarden rennen.

Dit betekent dat zowel ZEbet als ZeTurf volledig legaal is vanaf dat moment. Het is dus voor elke Nederlandse speler mogelijk om een account aan te maken en online sportweddenschappen af te sluiten op ZEbet.nl.

Zoals we ook bij alle andere legale bookmakers in Nederland zien heeft ZEbet het vergunningsnummer en alle benodigde informatie in de footer van de website vermeld. 

Om te kijken of een online wedden site legaal is in Nederland, raden we je aan om hier naar te kijken wanneer je een bookmaker tegen komt.

Is ZEbet betrouwbaar?

Zoals we hierboven in de ZEbet review al hebben vastgesteld, is de bookmaker sinds kort in het bezit van een licentie van de Kansspelautoriteit. Daarnaast heeft het bedrijf ook al jaren een licentie in België. 

Het van oorsprong Franse bedrijf is echter al jarenlang actief op de Nederlandse markt met hun merk Zeturf.nl. Via dit bedrijf is het mogelijk om zowel online als offline te wedden op paarden.

Het feit dat ze het monopoly op paardenrennen hebben in combinatie met een sportwedden vergunning van de KSA geeft aan dat ZEbet betrouwbaar is.

Met het behalen van de KSA vergunning moet de bookmaker zich houden aan alle strikte wet- en regelgeving in Nederland.

ZEbet account aanmaken

Voordat je kunt beginnen met online wedden, is het natuurlijk zaak om een account aan te maken. Gelukkig heeft de bookmaker het erg makkelijk gemaakt om een ZEbet login te creëren.

Wij nemen je aan de hand van onderstaande 6 stappen mee door het proces.

 • Klik rechtsboven aan de pagina op ‘registreren’
 • Bevestig je identiteit onmiddellijk, dit kan worden gedaan op 2 manieren
  • Aan de hand van je bankrekening met MiTrust, dit gaat geheel automatisch, of;
  • Voer handmatig je gegevens in. Dan zullen ZEbet medewerkers alles binnen 2 dagen controleren 
 • Upload een foto van de voor- en achterkant je ID-kaart, paspoort of rijbewijs om al jouw gegevens door te geven
 • Bevestig je adresgegevens door het opsturen van een bewijs van adres. Dit kan bestaan uit een recente rekening van je stroom-, TV- of Internetabonnement die op jouw naam staat
 • Geef jouw bankrekeningnummer op. Ook hier is het weer belangrijk dat deze op je eigen naam staat
 • Kies een gebruikersnaam en wachtwoord en stel je limieten in. Je moet hierbij de volgende limieten opgeven:
  • Hoeveel geld je maximaal wilt storten
  • Hoeveel geld je maximaal op je account wilt hebben
  • Hoe lang je per dag, week of maand op ZEbet NL wilt besteden

Zodra je bovenstaande stappen hebt voltooid is je ZEbet login met succes aangemaakt. Je moet alleen nog even je e-mailadres bevestigen voordat je geld op je account kan storten.

Zebet account 2

 

ZEbet sportsbook review

Bij het verkrijgen van de vergunning heeft ZEbet de mogelijkheid om twee verschillende types weddenschappen aan te bieden: sportweddenschappen en wedden op paarden.

Het onderdeel voor paardenrennen wordt volledig door Zeturf gedaan, dit is een aparte website die zich daarop richt. 

In deze ZEbet review gaan we eerst dieper in op het sportsbook, waarna we ook het Zeturf paardenrennen onderdeel behandelen.

ZEbet voetbalweddenschappen

Wanneer je de website opent zie je meteen dat ZEbet Nederland veel te bieden heeft. Hoewel er ‘slechts’ 19 sporten worden aangeboden, zien we dat de belangrijkste sporten allemaal aanwezig zijn.

Natuurlijk biedt ZEbet nl ook de mogelijkheid om in te zetten op voetbalwedstrijden.

We zien dat het aanbod goed geregeld is, je kunt namelijk op vrijwel alle grote competities ter wereld voetbalweddenschappen plaatsen bij deze online bookmakers. 

Wat opvalt is dat er wel een paar competities ontbreken, zo biedt ZEbet bijvoorbeeld geen weddenschappen op vrouwenvoetbal aan.

De quoteringen op voetbalweddenschappen zijn hoger dan bij de meeste concurrenten, waardoor het zeker voor liefhebbers van voetbal interessant kan zijn om een account aan te maken.

Zebet voetbalweddenschap

Tennis weddenschappen

Een van de belangrijkste sporten waar weddenschappen op aangeboden worden is tennis. Ook ZEbet Nederland speelt hier slim op in door goede quoteringen te bieden op een groot aanbod aan weddenschappen.

Natuurlijk zijn alle grote tennis toernooien vertegenwoordigd, maar ook kleinere challenger toernooien zijn goed vertegenwoordigd.

De live odds zijn uitstekend, wat ZEbet een goede bookmaker maakt voor wedden op tennis.

ZEpoints

Om loyale spelers te belonen heeft de bookmaker een loyaliteitsprogramma opgezet genaamd ZePoints. We vinden het altijd fijn om dit soort initiatieven te zien, omdat het laat zien dat ZEbet niet alleen nieuwe spelers wil aantrekken maar ook bestaande spelers weet vast te houden.

Bij het inzetten van elke weddenschap krijg je een aantal Zepoints, welke vervolgens weer om te zetten zijn in free bets.

Een free bet van €10 is beschikbaar vanaf 2000 Zepoints en je verdient al punten bij weddenschappen vanaf €1.

Een overzicht van hoeveel Zepoints je per weddenschap krijgt zie je hieronder.

InzetAantal Zepoints
Tussen €1 en €1,506 punten
Tussen €1,51 en €210 punten
Tussen €2,01 en €314 punten
Tussen €3,01 en €520 punten
Tussen €5,01 en €1030 punten
Hoger dan €1040 punten

ZEbet klantenservice

Als je problemen met het sportsbook ondervindt heb je de mogelijkheid om de ZEbet klantenservice op verschillende manieren te bereiken.

Ten eerste is er een erg uitgebreide help sectie, waarin aan de hand van een FAQ een groot aantal van de veelgestelde vragen wordt opgelost. De kans dat jouw probleem hier tussen staat is groot, dus neem hier eens een kijkje.

Je kunt met ZEbet contact opnemen door ze te bellen of zelfs door een bericht via WhatsApp te sturen. Daarnaast kun je ook het contactformulier op de website gebruiken.

Het grote voordeel van het contactformulier is dat je ook bijlagen kunt verzenden. Dit is handig als je bijvoorbeeld wil laten zien dat het geld wel van je rekening is afgeschreven maar niet op je account staat. 

De ZEbet klantenservice heeft ons bij elke vraag vriendelijk te woord gestaan en de problemen werden altijd binnen een paar minuten opgelost. 

ZEbet contact informatie

Telefoon: 070 3380 365

WhatsApp: 070 3380 365

Contact formulier: https://www.zebet.nl/nl/personal-data/contact

ZEturf: wedden op paarden

Nu we het sportsbook hebben behandeld is het tijd om de het wedden op paarden onder de loep te nemen in deze ZEbet review.

Het aanbieden van sportweddenschappen in Nederland mag misschien nieuw zijn voor de bookmaker, maar paardenweddenschappen zijn dat absoluut niet.

Zeturf is namelijk al jaren actief als aanbieder van offline weddenschappen op paardenraces en mag dit nu ook nu ook online gaan doen.

Zeturf Nederland heeft namelijk de zogenaamde totalisatorvergunning van de Nederlandse regering gekregen, wat betekent dat zij als enige offline weddenschappen op paardenraces mogen aanbieden.

Het Zeturf nl platform is dus erg bekend onder liefhebbers van paardenraces en kan dan ook op veel lof rekenen. De bookmaker geeft uitgebreide analyses van de paarden en er zijn een groot aantal verschillende weddenschappen te vinden op ZeTurf Nederland.

Als je meer informatie wilt over paardenraces en wat voor soort weddenschappen er worden aangeboden kan je terecht op onze wedden op paarden pagina. Hier leggen we alles gedetailleerd aan je uit.

Zebet paarden wedden

ZEbet welkomstbonus

De ZEbet welkomstbonus is beschikbaar voor alle spelers die een nieuw account aanmaken.

Deze bonus bestaat uit een stortingsbonus van 100% met een maximaal bedrag van €50. De bookmaker bonus wordt vervolgens uitbetaald in free bets.

We kunnen concluderen dat de ZEbet bonus tot de beste bookmaker bonussen in Nederland behoort. Het bedrag van €50 is misschien niet zo hoog, maar de voorwaarden zijn heel gunstig en kunnen makkelijk worden behaald.

Je kunt de bonus eenvoudig claimen via de link hieronder. Zorg ervoor dat je bonus code WEDDENNL gebruikt zodat je de €50 bonus kan claimen

Hieronder vind je de belangrijkste bonusvoorwaarden:

 • Je moet minimaal 24 jaar of ouder zijn om de welkomstbonus te kunnen claimen. 
 • Het is mogelijk om de gratis weddenschappen over meerdere weddenschappen te verspreiden. Het is niet noodzakelijk om de gratis weddenschap op één weddenschap in te zetten. 
 • Je kunt de gratis weddenschappen inzetten op alle sporten, bets én quoteringen. Dit is echt uniek, aangezien je bij andere welkomstbonussen vaak moet voldoen aan een minimale quotering. 
 • Bij het winnen van een gratis weddenschap krijg je de nettowinst bijgeschreven op je spelersaccount. Het ingezette bedrag behoort niet tot de nettowinst. 
 • Per speler én huishouden mag de bonus slechts één keer geclaimd worden. 
 • Spelers met een ZETurf welkomstbonus kunnen geen gebruik maken van de ZEbet welkomstbonus.

ZeBet bonus

Super Odds

Naast de welkomstbonus biedt ZEbet Nederland ook nog dagelijks een aantal Super Odds aan. Dit zijn speciaal geselecteerde wedstrijden waarvan de odds zijn verhoogd. 

Je doet er goed aan om de Super Odds sectie op Zeturf NL in de gaten te houden, omdat deze speciale quoteringen dagelijks bijgewerkt worden.

Je kunt hier dagelijks interessante weddenschappen vinden voor voetbalwedstrijden, maar ook voor tennis en formule 1 weddenschappen.

Betaalopties bij ZEbet

ZEbet heeft de betalingen voor Nederlandse spelers zo makkelijk mogelijk gemaakt. De lijst van betaalmethoden bestaat uit slechts 3 opties: iDEAL, Visa en Mastercard.

Van deze drie opties is het feit dat ZEbet een iDEAL bookmaker natuurlijk de belangrijkste, aangezien het in het dagelijks leven een belangrijke rol speelt. De betaalmethode is snel, veilig en zeer gemakkelijk te gebruiken waardoor het geld altijd snel op je rekening staat.

De minimale storting voor alle drie betaalmethoden bedraagt €15. We zien dat veel concurrentie een minimumbedrag van €10 hanteert, maar het minimumbedrag van ZEbet NL is naar onze mening zeker niet te hoog. 

De verwerkingstijd van alle betalingen is slechts een aantal seconden, meteen nadat je het geld hebt gestort zul je zien dat het op je spelersaccount is bijgeschreven.

Zebet bonus 2

ZEbet uitbetaling

Als je een mooi geldbedrag hebt gewonnen wil je dit natuurlijk ook makkelijk uit laten betalen. Het uitbetalen van geld is eigenlijk heel eenvoudig, aangezien je dit binnen een aantal stappen via je account kunt doen.

Hiervoor log je in en klik je in je account op ‘Uitbetalen’. Vervolgens krijg je de stappen te zien die je moet doorlopen om het geld van je account te halen. 

Een ZEbet uitbetaling kan maximaal een aantal dagen duren, waarbij we zien dat er een minimale opname van €10 wordt gevraagd. Het opnemen van geld gebeurt door middel van een bankoverschrijving en staat dus meestal nog dezelfde werkdag op je bankrekening.

Belangrijk om daarbij te vermelden is dat de bankrekening die je gebruikt om geld op je account te zetten, ook de bankrekening moet zijn waar je het geld uiteindelijk weer op terugstort. 

ZEbet app

We hebben goed nieuws voor liefhebbers van bookmaker apps. ZEbet Nederland heeft een speciale app ontwikkeld voor sportweddenschappen welke ook nog eens tot de beste wed apps in Nederland behoort.

De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android apparaten en is eenvoudig te downloaden.

Op onze ZEbet app pagina lees je alles wat je nodig hebt om de app te downloaden.

Je kunt de app alvast op je telefoon downloaden door een account aan te maken via de knop hieronder.

Zebet app

ZEbet review: Ons Oordeel

Na deze uitgebreide ZEbet review zijn we tot de conclusie gekomen dat het zeker de moeite waard is om een account aan te maken bij de bookmaker.

Er wordt een groot aantal sportweddenschappen aangeboden en dit is zelfs te combineren met paardenweddenschappen via dochteronderneming ZeTurf.

Het sportsbook is goed vormgegeven en komt via de speciale app nog beter tot zijn recht. Tot slot beschikt ZEbet Nederland over een prima welkomstbonus met eerlijke voorwaarden, zodat je gelijk kan beginnen met een boost.

Kortom, wat ons betreft is ZEbet zeker een aanrader en behoren ze tot de beste bookmakers van Nederland.