Contacteer Ons

Kennis

Zebet Klantenservice

Zebet klantenservice

Zebet is als online bookmaker sinds maart 2022 actief op de Nederlandse markt met weddenschappen en ze zijn van plan om snel een plaats te veroveren in de Nederlandse sportsbook markt. Dit doen ze met een ruim aanbod aan sporten, een welkomstbonus tot wel €50 en een goede Nederlandstalige klantenservice.

In dit artikel kijken we specifiek naar hoe je de Zebet klantenservice kan bereiken en wat je van ze kan verwachten.

Welke contactopties zijn er?

Een klantenservice moet je eenvoudig en op diverse manieren kunnen bereiken. We zien het liefst dat je snel een chatscherm kan openen en direct je vraag kan stellen aan één van de klantenservice medewerkers. Dit kan helaas nog niet bij Zebet Nederland, maar wellicht dat dit in de toekomst wordt toegevoegd. Maar hoe kan je de Zebet klantenservice dan wel bereiken?

Je komt in contact met de Zebet klantenservice via de volgende kanalen:

Het grote voordeel van de Zebet klantenservice is dat de medewerkers in het Nederlands reageren. Je kan dus eenvoudig in je moedertaal communiceren en zo je probleem opgelost te krijgen. Bovendien reageren de medewerkers erg snel en lossen ze je problemen binnen de kortste keren op.

Tot slot valt ons op dat er geen ‘veelgestelde vragen’ gedeelte is. Je bent dus genoodzaakt om met al je vragen middels één van de hierboven genoemde kanalen de Zebet klantenservice te contacteren.

Conclusie Zebet Klantenservice

Kortom, we zijn zeer te spreken over de manieren waarop je Zebet kan bereiken om je vragen te beantwoorden. Je zal merken dat ze je snel te woord staan en dat ze er alles aan doen om je probleem vakkundig op te lossen. Vooral het aanbieden van Whatsapp is een goede zet van de Zebet klantenservice