Contacteer Ons

Kennis

ZeBet Bonus

ZeBet bonus

Zebet is een online bookmaker die sinds 1 maart 2022 actief is op de Nederlandse bookmaker markt. Naast de bekende bookmakers zoals Bingoal, Bet365 en BetCity is Zebet de laatste nieuwkomer op de Nederlandse markt. Om snel nieuwe spelers aan te trekken, heeft Zebet een welkomstbonus voor je in de aanbieding. Hieronder lees je meer over deze Zebet bonus en de voorwaarden.

Wat is de Zebet welkomstbonus?

De Zebet welkomstbonus is een 100% stortingsbonus tot €50. Dit houdt in dat Zebet je eerste storting op je account aanvult met 100% aan free bets, die je vervolgens weer kan inzetten. 

Om de maximale bonus te krijgen moet je dus €50 storten, maar je kan bijvoorbeeld ook €20 storten om €20 aan free bets te krijgen. 

Vergeleken met BetCity en Bingoal is dit heel genereus. Alleen de Bet365 en Circus bookmaker welkomstbonussen zijn hoger.

Geldigheid en voorwaarden

De Zebet welkomstbonus is alleen geldig voor nieuwe spelers die een account aanmaken bij Zebet en voor de eerste keer een echt geld storting maken. Dus zodra je €50 storting is voltooid, krijg je €50 aan free bets aan je account toegevoegd die je naar keuze kan inzetten op alle sporten. 

Tot slot moet je minimaal 24 jaar oud zijn om de bonus te ontvangen en is hij maar één keer per speler beschikbaar.

Hoe werkt de Zebet bonus?

Zodra je bonus in je account hebt ontvangen, kan je de free bets inzetten op elke sport die Zebet aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan een free bet van €10 die je inzet op een wedstrijd van Ajax. Op het moment dat je de weddenschap met je free bet wint, wordt het nettobedrag in cash aan je account toegevoegd. 

Het mooiste van de weddenschap is dat er geen inzetvereisten zijn. Dit is dus goed nieuws want als je de free bet weddenschap gewonnen hebt, kan deze direct uitbetaald worden of gebruikt worden voor een andere weddenschap. 

Voorbeeld

Stel dat Ajax een quotering van 2.00 heeft om de wedstrijd te winnen en jij hebt hier een €10 free bet op ingezet. Als Ajax wint zal je dus €20 winnen, maar de hoogte van de free bet wordt hier weer vanaf gehaald. Uiteindelijk zal er dus €10 op je speelrekening bijgeschreven worden.

Conclusie

Naast de welkomstbonus is er momenteel geen andere Zebet bonus beschikbaar. Ga er maar gerust van uit dat dit snel zal veranderen. De betting site zal er alles aan gelegen zijn om nieuwe spelers naar hun website te trekken. Het moge duidelijk zijn dat Zebet niet van ingewikkelde voorwaarden houdt. Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen dat de Zebet welkomstbonus zeker de moeite waard is om een account te maken bij Zebet.

Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.