Contacteer Ons

Slots

Yokozuna Clash

 

Yggdrasil heeft weer een interessante kast uitgebracht met deze sumoworstel machine. Yokozuna Clash heeft 5 rollen met elk 3 iconen, een hoge volatiliteit, een RTP van 96,3% en een maximale win van €431.150, met 243 winlijnen. De minimale inleg van het spel is €0,10 en de maximale inleg is €125.

Hoe ziet Yokozuna Clash eruit?

Yokozuna Clash speelt zich af in een sumo stadion, waar de slotmachine zich boven de ring in de stadionlichten bevindt. In de ring onder de slotmachine staan twee sumoworstelaars klaar om elkaar de ring uit te duwen. Het publiek staat te popelen om actie te zien en je ziet ze zenuwachtig heen en weer bewegen op de voorgrond, waar de kastinformatie zich bevindt.

Symbolen
De iconen van het spel zijn een rode vogel, paarse tijger, groene schildpad, blauwe draak, de rode harten, paarse schoppen, groene klaveren en blauwe ruiten. Ze zien er speels uit, maar zijn toch helemaal in de bijpassende kleuren- en tekenstijl. Dit is top gedaan door Yggdrasil!

Muziek en geluid
De muziek past ook goed bij het geheel en loopt constant door, wat het meer een computerspel maakt dan een slotkast. Het geluid in de gokkast is evenredig leuk en vormt geen irritatie gedurende het spel, wat bij veel spellen wel het geval is.

Hoe speel je Yokozuna Clash?

Deze game draait in de gokkast helemaal om het scoren van winlijnen. In de ring onder de gokkast is het wegduwen van je tegenstander het hoofddoel. Dit kan je doen in een minigame in de free-spins modus, waar je door diverse vechters heen moet om de befaamde Yokozuna te verslaan. Elke vechter heeft andere bonussen. 

Layout
De kast is makkelijk te besturen door de standaard Yggdrasil layout. We vinden van rechts naar het midden het saldo, je laatste win en de autoplay knop, welke in te stellen is van 10 naar onbeperkt aantal spins. De spinknop bevindt zich als vanouds in het midden, deze kan je instellen in verschillende snelheden. 

Aan de linkerkant zien we tot slot nog de MaxBet knop, de inleg per spin en de muntwaarde. Tot slot zien we nog de hoeveelheid winlijnen, welke zowel van rechts naar links als van links naar rechts gelden. Boven de winlijnen staat een +, waarachter het optiemenu verstopt zit.

 

Yokozuna clash

Bonussen

Hier wordt het spel echt pas leuk! Zodra je twee “free spins” iconen draait, kom je in de free spins bonusrondes terecht.

Free Spins
Je krijgt niet een vast aantal rondes, maar de twee sumoworstelaars onder de kast spelen tot er iemand uit de ring is gegooid. De linker worstelaar (jij) valt aan wanneer er een winlijn vanaf links gevormd is en de rechter worstelaar valt aan wanneer er een winlijn van de andere kant gevormd is. Dit is een erg uniek systeem voor een gokkast, waardoor het een beetje lijkt op een computerspel.

Het ultieme doel: de Yokozuna Clash
Als je de eerste random sumoworstelaar hebt verslagen, ga je naar de volgende, tot je uiteindelijk Yokozuna zelf te lijf moet gaan. Elke strijder heeft zijn eigen perks en bonussen die je kunt krijgen tijdens je gevecht. Het wordt niet alleen moeilijker om een tegenstander van het bord af te duwen, maar ook interessanter, want de bonussen groeien mee met de moelijkheidsgraad.

Als je door een worstelaar verslagen wordt eindigen je free spins en ga je weer verder in het standaard spel. Door de opzet van deze minigame kan je heel veel free spins achter elkaar krijgen!

Ons oordeel over Yokozuna Clash

Het elektronische tijdperk van computers geeft de iGaming softwareontwikkelaars de creativiteit en mogelijkheid om ook echt iets met de computerkracht te gaan doen. We zien voornamelijk bij Yggdrasil dat ze hun creativiteit steeds verder aan het vergroten zijn en dat komt niet alleen ten goede van de kwaliteit van de spellen, maar ook het plezier wat je ermee kunt beleven. 

Dit is een perfect voorbeeld van de evolutie van een standaard slotkast naar een volledig speelbare game. Yokozuna Clash slaagt met vlag en wimpel om de interesse van de speler vast te blijven houden, al is het maar om te zien wat er in de ring gebeurt.