Contacteer Ons

Slots

Xmas Joker

Xmas Joker van Play ‘N Go bewijst maar eens dat gokkasten helemaal niet uitgebreid of ingewikkeld hoeven te zijn om leuk te zijn. De gokkast beschikt over 5 winlijnen op 3 met slechts 3 iconen. Hij heeft een RTP van 96%, wat goed is voor een middel volatiliteit. De maximale inleg van €100 is goed voor een maximale uitbetaling van 30.100 coins. Je kan vanaf een inleg van €0,50 op deze gokkast spelen en dat zou meer dan genoeg moeten zijn om je even bezig te houden.

Hoe ziet Xmas Joker gokkast eruit?

Play ’n Go heeft met deze slotmachine precies gemaakt wat je van een kast met die naam verwacht. Jokers en een kerstsfeer. Qua uiterlijk slaagt deze gokkast meer dan goed in het overbrengen van het thema: Xmas Joker ziet er namelijk erg gezellig uit. We zien snoepstokken, jokers, Kandijkoek popjes, bellen, sterren en meer van al dat kerstig moois. 

Uiterlijk
De achtergrond is gewoon een groen doek, waaraan twee strikken hangen die de slotmachine op zijn plek houden. Alle knoppen zijn van kandijkoek en mooi versierd met een wit glazuurrandje. Het enige wat niet in thema is, is het schermpje met je saldo, inleg en winst. Maar omdat het toch nog in het rood is zien we dat door de vingers.

Muziek
De muziek is Jingle Bells, maar dan een beetje anders, waardoor je toch lekker geboeid blijft. Na de 100e keer dit originele deuntje ben je hem beu, maar deze versie is zo gemaakt dat je de “loop” niet hoort tot je erop begint te letten. Zodra je echt gaat spelen ben je de loop weer kwijt. 

Geluidseffecten
De spinknop laat een klein rinkelend kerstbelletje klinken wat snel genoeg weer ophoudt. De rest van de geluidseffecten zijn op een of andere manier allemaal in thema, dus ook hier is het allemaal in orde. 

Het enige jammere is dat een slotmachine met zoveel thema alleen maar tijdens de eindejaarsperiode gespeeld gaat worden.

Hoe wordt Xmas Joker gokkast gespeeld?

3 rollen met elk 3 iconen maakt 9 iconen. Verwacht bij het spelen van deze gokkast dus niet heel veel winlijnen, maar genoeg om je vast te houden. 5 winlijnen is ook meer dan genoeg op zo’n kleine kast. De belofte van deze kast is ook redelijk simpel. Je probeert winlijnen van drie iconen te scoren en je krijgt bij 3 scatters 10 gratis spins. Er zijn 5 iconen, welke aflopend in waarde zijn: de ster, de bellen, de kerstbal, de strik en het kandijpoppetje. 

Free spins
De hele bedoeling van deze slot machine is dan ook zo snel mogelijk de scatters te verzamelen, want er is buiten het ongelofelijk gezellige thema, niet echt heel veel diepgang in het spel. Gelukkig was het voor ons niet moeilijk om de free spins te bereiken.

Besturing
De layout van het spel is dan weer wel gelijk aan de andere Play ’n Go titels. Van rechts naar links zien we de spinknop, dan helemaal onderin de inlegselector, aan de linkerkant de autoplay knop en daarboven de paytable, die je uitlegt hoe het spel werkt. Tot slot zie je in de displays onder de rollen nog je saldo, inleg en totale winst.

xmas joker (1) (1)

Bonussen

Zoals hierboven al gezegd, is het enige waar je naar uit moet kijken de jokers. Als je deze 3 rolt, kom je in de free spins modus terecht, waarin je kadootjes moet zoeken. Deze kadootjes geven je winlijn een willekeurig multiplier tussen de 1x en 100x. Dat kan als kerstkadootje aardig lekker oplopen als je de 100x multiplier aantikt! Wij hebben een aantal keer die 10x multiplier weten te halen, maar zijn nooit hoger weten te komen. Als je dit wel doet heb je zeker genoeg geld om al je kerstcadeautjes te kopen.

Ons oordeel over Xmas Joker slot

Een gezellig spel hoeft niet per definitie moeilijk of heel uitgebreid te zijn, dat bewijst deze slotmachine wel. Je hebt 5 winlijnen op 9 iconen en een bonusronde met 10 spins en dat is meer dan genoeg om je aandacht even vast te houden. Als je even wilt ontsnappen uit kamers vol met kerstbomen, Whammageddon en de top2000 reclames, is dit een meer dan welkome afleiding.

Wij hebben veel plezier aan Xmas Joker beleefd! Het is alleen jammer dat deze kast niet veel gespeeld zal worden op andere tijden dan vlak voor kerst.