Contacteer Ons

Slots

Wolf Moon Rising

 

Deze slotmachine van BetSoft is uitgebracht in 2019 en heeft 25 winlijnen. We zien een van 96.53%, een minimale inleg van €0,25 en maximale inleg van slechts €5 per spin. De maximale uitbetaling is 20.196x je inleg, wat neerkomt op meer dan €100.000 als je op de hoogste inleg speelt. Het spel beschikt over een free spins ronde en wilds en is ideaal voor de beginnende high roller.

Hoe ziet de Wolf Moon Rising gokkast eruit?

We zijn meteen overweldigd door het uiterlijk van Wolf Moon Rising. Ten opzichte van eerdere gokkasten die we van BetSoft hebben gezien ziet dit spel er perfect uit. Op de achtergrond zien we een bosachtig landschap dat wordt verlicht door het maanlicht. Doordat de achtergrond erg donker is spring de slot zelf er echt uit, waardoor alle iconen duidelijk zichtbaar zijn.

Muziek en geluid
De muziek van de Wolf Moon Rising gokkast is opvallend goed. Wanneer je niets doet hoor je een achtergrondmuziekje, welke naadloos overgaat in spannendere muziek wanneer je op de spinknop hebt gedrukt. De muziek heeft een lange speeltijd en herhaalt zich pas nadat het riedeltje volledig uitgespeeld is, hierdoor wordt hij niet storend en kan je lang door blijven spelen. De geluidseffecten passen ook goed in het thema en complementeren de muziek.

Op audiovisueel gebied heeft Wolf Moon Rising in ieder geval al de volle 10 punten gescoord. Laten we kijken hoe het spel wordt gespeeld.

Hoe wordt Wolf Moon Rising slot gespeeld?

De bedoeling is om een van de 25 winlijnen van links naar rechts te scoren. Je wordt hierbij geholpen door de zogenaamde elemental wilds, welke alle iconen vervangen en zo winlijnen uitbreiden. Het icoon dat eruit ziet als een huilende wolf betaalt je gegarandeerd je inleg terug, waarbij dus geldt dat elke huilende wolf je 1x je inleg teruggeeft. Dit gebeurt los van de winlijn die je scoort, waardoor je al gauw op wat extra winsten kan rekenen.

Iconen
Wolf Moon Rising heeft een opvallend hoog aantal iconen. We vinden namelijk maar liefst 12 verschillende iconen terug op een speelveld van slechts 5×3. Van hoog naar laag zien we de wild, de blauwe wolf, de oranje wolf, de adelaar, de poema, de buffel en de A, K, Q, J, 10 en 9.

Besturing
De layout van de gokkast is hetzelfde als vrijwel alle spellen die we van BetSoft hebben gezien. In het midden zien we een balk waarin je je inleg kan instellen. Aan de rechterkant heb je de spinknop en de autospinknop, welke je op maximaal 100 spins kan zetten. Tot slot zien we aan de linkerkant nog je saldo en de menuknop waarachter je de speluitleg kan vinden.

wolf moon rising

Bonussen

De bonusronde wordt vrijgespeeld wanneer je minimaal drie bonusiconen weet te draaien. Op dat moment krijg je 12 free spins en tussen de 5x en 100x je inleg terug, afhankelijk van hoeveel scatters je hebt gedraaid.

Het interessante aan de free spins ronde is dat de winlijnen zowel van links naar rechts als van rechts naar links worden geteld. Daarnaast worden al je winsten verdubbeld, waardoor je op veel hogere winsten kan rekenen!

Double Up
Tot slot zien we de welbekende double up functie terug in het spel. Deze laat je een kop-of-munt minigame spelen, waarmee je je laatste winst kan verdubbelen of compleet kan verliezen. Opvallend is dat je deze functie ook met slechts 50% van je winst kan spelen, waardoor je altijd nog wat winst overhoudt.

Ons oordeel over Wolf Moon Rising

We zijn erg te spreken over deze gokkast van BetSoft. Het spel is duidelijk, heeft niet al te veel ingewikkelde regels en kan gespeeld worden met een lage maximale inleg van slechts €5. De maximale winst van €100.000 is daarmee erg hoog te noemen en geeft je motivatie om de jacht op deze hoofdprijs te openen. 

De bonusronde is interessant, omdat deze beduidend meer uitbetaalt dan het standaardspel. We raden je aan om Wolf Moon Rising hierboven eens gratis te proberen voordat je naar het online casino stapt.