Contacteer Ons

Slots

Wolf Hunters

Dit spel van Yggdrasil uit 2018, heeft 5×3 rollen, een RTP van 96.30%, een medium tot hoge volatiliteit en een maximale uitbetaling van maar liefst €232.400. Hiervoor heb je 20 winlijnen tot je beschikking. De minimale inleg van het spel €0,10 en de maximale inleg betreft €100.

Hoe ziet Wolf Hunters slot eruit?

Eens in de zoveel tijd, komt er een spel uit waar je niet alleen mee kunt spelen, maar die ook een audiovisueel feest is. Wolf Hunters is een van die titels. 

Thema
Yggdrasil heeft het horror pad gekozen, met deze jacht op een weerwolf, door de twee “Wolf hunters” uit de titel. Ons doen ze verdacht veel denken aan Hans en Grietje uit de alternatieve verhalen die in comics gevonden kunnen worden. Soms, net als deze keer, is het een goed gegeven dat er een vergelijking gemaakt kan worden. 

Achtergrond
De achtergrond is een oude, 18e eeuwse stad, welke net als in elke horrorfilm, slecht verlicht is. De voorgrond is het spel en de iconen zijn vastgepint op een meldingen bord, met posters van de twee wolf hunters. Alles in deze machine is stijlvol en past bij het thema. 

Muziek en geluid
Qua geluid zit het ook heel goed mee. De muziek is filmwaardig op momenten en als je even niks doet, verandert de muziek in een onheilspellend deuntje. De geluidseffecten lijken specifiek gemaakt te zijn voor deze kast en ook dat komt het spel ten goede.

Hoe wordt Wolf Hunters slot gespeeld?

In dit spel ga je het gevecht aan met de weerwolf. Letterlijk. Er is een weerwolf icoon, welke eenmaal gerold een slag-animatie weergeeft. Elke rake slag naar de wolf toe, geeft een punt in de “mana pot” van de hunter onder de poster. Daarnaast zal de wolf een levenspunt verliezen. Haal je de 100 punten met de hunters, krijg je hunter free spins, krijg je het voor elkaar om de weerwolf te verslaan, krijg je slayer free spins. 

Iconen
Buiten al het extra geweld, is er natuurlijk ook nog de gewone spelmodus, welke je van links naar rechts winlijnen laat maken door te spinnen. Deze leveren coins op die in cash omgezet worden. In waarde van hoog naar laag, zijn dit de weerwolf, de val, het elixir, de spies, de harten, schoppen, klaveren en ruiten. 

Besturing
De layout van de kast is door het thema wat aan de drukke kant, maar nog wel overzichtelijk. Van rechts naar links vinden we de autospin knop, de spin knop, de maxbet knop, de coin waarde en de opties van de machine.

Wolf Hunters

Bonussen

Laten we beginnen bij de wild. Deze functioneert net als in elke andere machine als de vervanging voor het icoon. Echter, zal deze ook een respin triggeren en is sticky zolang er respins getriggerd worden. Hierdoor kan elke wild lang op het scherm blijven!

Free Spins
Als je het voor elkaar krijgt om de hunters te laten verschijnen op rol 1 en 5, krijg je 10 free spins. Tijdens deze spins, hebben de hunters een verhoogde kans van het winnen van een gevecht met de weerwolf. Tijdens de free spins, kun je power-ups voor de hunters verzamelen, welke op hun plek ook weer free spins triggeren. 

Hunter Free Spins en Slayer Free Spins
Als je een gevecht wint, krijg je ragepunten voor de hunter die het gevecht aangaat. Als je 100 rage punten haalt met een hunter, krijg je 10 free spins. Daarnaast zijn er nog Slayer Free Spins. De wolf heeft 600 ‘punten’, krijg je het voor elkaar om dit naar 0 te krijgen, krijg je 10 slayer free spins. Tijdens deze spins, wordt elk weerwolf icoon een wild en daarna een expanded wild.

Ons oordeel over de Wolf Hunters Slot

Buiten het feit dat we van horror en post-Apocalyps houden en het dus goed bij ons past, is dit spel ook gewoon heel solide en erg leuk om te spelen. Mede doordat je niet alleen voor de punten gaat, maar ook het gevecht met de weerwolf aangaat. De bonussen in het spel zijn uniek en hebben ons daardoor lang kunnen boeien. De muziek is echt oprecht goed en helder, wat een bijzondere speelsfeer geeft, die wel wat weg heeft van een computerspel.

De Wolf Hunters slot is wat ons betreft een van de beste gokkasten die we tot nu toe hebben gespeeld!