Contacteer Ons

Slots

Winterberries

 

Deze bessen gokkast van Yggdrasil heeft een RTP van 96.7% en een medium volatiliteit. De gokkast beschikt over 25 winlijnen op 5 rollen met 4 iconen elk. De minimale en maximale inleg gaat van €0,25 naar €125, en de maximale uitbetaling is €312,500. Er zijn geen jackpot, scatter of wild (buiten  de wildberries) aanwezig.

Hoe ziet Winterberries eruit?

Winterberries van Yggdrasil is een speciaal wezentje. Het teert op een aantal gegevens die gewoonweg een gouden combinatie zijn die je nooit verwacht had. 

Uiterlijk
Allereerst de achtergrond, die ons doet denken aan een meer in Finland, Scandinavië. Waarom precies Finland? Komen we zo op. Het noorderlicht schijnt fel aan de hemel, wat ons doet vertellen dat het rond middernacht en minimaal 20 graden onder 0 is. Doet dit er toe? Jazeker, want de kast heet winterberries. 

Muziek en geluid
‘Loituma met hun Lëvan Polka’ is een liedje wat iedereen bekend in de oren zal klinken. Het liedje staat beter bekend als ‘het meisje met de prei’. Omdat dit liedje Fins is gaan wij er dan ook van uit dat de gokkast zich daar ook afspeelt. Na het spelen van deze kast heb je het nummer gegarandeerd de rest van de dag in je hoofd. De audio is weer van extreem hoge kwaliteit zoals we gewend zijn van Yggdrasil.

Het audiovisuele gedeelte van de kast is zo goed, dat je gaat denken dat ze iets te verbergen hebben over het spel zelf.

Hoe wordt Winterberries gespeeld?

Voor een kast zonder free spins ronde, is deze kast een vreemde eend in de bijt. Een belangrijk detail is echter dat er wel degelijk free spins in zitten, alleen komen die in de vorm van respins. 

Frozen respins
Zodra je een winlijn hebt van minimaal 3 bessen, zullen deze bevriezen. Je krijgt een respin tot je geen van de bevroren bessen meer rolt en de score wordt geteld. Krijg je het voor elkaar om een volledige lijn van links naar rechts te rollen door de respins, staat er ook een multiplier voor je te wachten, afhankelijk van welke winlijn je de lijn op scoort. 

Iconen
De iconen  zijn in aflopende waarde, de gele bes, de blauwe bes, de rode bosbes, de oranje bes, de rode bes, de blauwe besjes en de rode en zwarte besjes.

Besturing
De layout van de kast is de standaard die we terugzien bij veel gokkast van Yggdrasil. In het midden zien we de spinknop met aan weerszijden de MaxBet en de autospin knop. Aan de rechterkant zijn twee displays met je laatste winst en je saldo, terwijl je aan de linkerkant alle informatie over je inleg kan vinden.

Winterberries

Bonussen

Zoals we eerder al zeiden heeft Winterberries slot niet echt bonussen die je in de meeste gokkasten kan verwachten. De grootste winst is te behalen als je alle bevroren bessen van links naar rechts hebt weten te vullen door middel van de Frozen Respins die hiervoor besproken zijn. Als je dit voor elkaar weet te krijgen wordt er namelijk een willekeurige multiplier aan je winlijn toegevoegd.

Door het gebrek aan een wild (buiten de wilde bessen) en een scatter, is deze kast gelimiteerd wat extra spinopties betreft.

Wat vinden wij van de Winterberries slot?

De onschuldigheid van de kast gaat ons gegarandeerd terug in het spel zuigen voor nog vele uren bessen bevriezen. Deze kast straalt Finland uit en daar hebben we een zwak voor. 

Yggdrasil bewijst met deze slot maar weer eens waartoe ze in staat zijn. Ook met weinig extra opties en een super eenvoudige gokkast weten ze onze aandacht urenlang vast te houden. Zeker een aanrader als je een lekker ongecompliceerd spel wilt spelen!