Contacteer Ons

Slots

Wilderland

Wilderland van NetEnt, is een video slot met 5 rollen, 20 winlijnen. Hij heefteen minimale inleg van €0,20 en een maximale inleg van €400, met een RTP van 96.16%.

De machine heeft een overduidelijk sprookjes thema, welke de laatste tijd meer en meer zijn verschenen, wellicht door de het toenemende aantal fantasy series op de streaming diensten en tv. Is het thema genoeg om dit een leuke kast te maken?

Hoe ziet Wilderland eruit?

Het blijkt nacht te zijn in de elfenboom en een dryad kijkt vol verlangen toe hoe de speler met de rollen aan de gang is. Er bewegen allemaal vuurvliegjes, welke het geheel een paars/ roze gloed geven. De kast zelf is wat doffer van kleur, met een duidelijk kleurenpallet om de nacht op de achtergrond te complimenteren.

Symbolen en animatie
De iconen zijn helemaal in stijl van de elvenwereld en de animaties zijn ook precies wat je van het thema mag en kunt verwachten. De symbolen zijn overigens van hoog naar laag een elf, vos, pijl en boog, toverstaf, ring en de klassieke schoppen, harten, ruiten en klavers uit een kaartspel.

Muziek en geluid
De muziek is vrijwel niet aanwezig. Vrijwel, want melodisch gezang en een viool zijn licht aanwezig, maar de geluidseffecten hebben in deze machine de overhand op het audiogedeelte. Meer is eigenlijk voor deze

Hoe wordt Wilderland gespeeld?

De gimmick van deze kast zit hem in de “walking wilds”. De wilds veranderen in walking wilds wanneer ze naast elkaar gerold worden, wat betekent dat ze van rechts naar links over het scherm ‘lopen’ in de volgende spins. Het aantal spins dat de wilds op het scherm blijven staan hangt af van de oorspronkelijke positie. Een leuke innovatie die wat verandering brengt in de massa standaard kasten met een ander schilletje.

Besturing
De layout van de kast is wat we van NetEnt gewend zijn, van rechts naar links het saldo, de prijs die laatst gewonnen is, een snelle modus, de spinknop, de autospinknop, het menu voor inleg, de inleg en de informatieknop. De autospin modus is in te stellen van 10 tot 1000 spins.

wilderland (1)

Bonussen

De actie van deze kast is te vinden in de free spins, die men verkrijgt door 3 scatters te rollen. Zodra deze geactiveerd worden, krijg je op rol 5 in het midden een wild toegekend om je geluk wat te verhogen. De activatiezone wordt van de middelste rij vergroot naar alle 3 de rijen, waardoor je ook hier meer kans krijgt om de wilds te veranderen in walking wilds. De free spins rondes eindigen wanneer alle walking wilds van het veld verdwenen zijn. Doordat er zo veel wilds worden toegekend in de free spins ronde kunnen de prijzen snel oplopen.

Ons oordeel over Wilderland

Elfjes en fantasy zijn bij ons meer dan welkom en meestal kun je hier wel goed mee scoren. Helaas voor deze kast is het aanbod buiten deze kenmerken wat mild, waardoor de verveling al snel toesloeg. Daarnaast is de walking wild gimmick niet genoeg om de slot te redden van een matige ervaring. Leuk om eens te proberen, maar zeker niet een kast die ons uren kan vermaken.