Contacteer Ons

Slots

Wild Turkey

 

Kalkoenen, ja je leest het goed, dit is een slotmachine met menselijke kalkoenen, die diep in de jungle een soort Azteekse beschaving hebben gestart en Wilds verafgoden. De machine heeft een RTP van 96.6% en is te spelen met een inleg vanaf €0,20 tot en met €100.- per spin en 20 winlijnen om met die spins te winnen.

Hoe ziet Wild Turkey eruit?

De kast heeft een achtergrond van het dorpsplein van de kalkoenen-beschaving. Een paar hutjes en bomen. De kast zelf zit tussen twee bomen en de lianen ervan verdelen de kast in rollen. Leuk gedaan al zeggen we het zelf. De kast is van hoge resolutie, wat het rustig voor de ogen maakt en speelbaar op een half scherm, voor als je meerdere dingen tegelijk wil doen op je PC (zoals op meerdere kasten spelen) 

Muziek en geluid
De muziek is er wel, maar je moet heel goed luisteren. Normaal zouden we hier over vallen, maar deze straalt rust uit door de piepende insecten en zachte trommels van uit de hutten op de achtergrond. Junglegeluiden dus.  

De speelgeluiden vallen helemaal buiten het thema, maar zijn kort en duidelijk, waardoor deze ook geen belemmering geven voor de algehele atmosfeer van het spel.

Hoe wordt Wild Turkey gespeeld?

Zoals we van NetEnt gewend zijn, is de layout van de kast behoorlijk standaard. Hierdoor is het gemakkelijk om te zien waar het allemaal voor dient.

Van rechts naar het midden vinden we het saldo, de coinwaarde, de MaxBet en de spinknop. Vanuit het midden naar links zien we vervolgens de autoplay met een klein menuutje eronder, het betlevel en de bet. Onder de hele kast, staat een zwarte lijn waarin je geld bedrag in euro’s staat, je inleg en het bedrag wat je gewonnen hebt.

Symbolen
De iconen zijn… apart. Wellicht dat je het al gelezen hebt, maar deze kast zit vol met kalkoenen in alle vormen en maten. Vanaf de best betalende tot het laagste icoon zijn dat de rode, de oranje, de groene, de blauwe en de grijze kalkoen, met daarnaast nog de letters de A, K, Q, J en 10. De wild van de kast is een totempaal.

Het doel is dus het jagen op wilds. 1 en 2 wilds vervangen iconen en bij 3 stuks krijg je free spins.

wild turkey (1)

Bonussen

Wilds, daar draait het om bij de kalkoenen. Je krijgt 15 free spins bij 3 wilds, bij 4 krijg je 30 free spins en bij 5 krijg je er 60! Zit je in de free spins modus, maak je ook nog eens kans op stacked wilds. Dit zijn hele rollen met wilds die ook nog eens 2 extra spins geven, bovenop de meerdere winlijnen.

Ons oordeel over Wild Turkey

Het is leuk om een keer een bedrijf te zien, waarvan de kasten niet altijd even serieus zijn en dat mag dan ook wel blijken aan het ruime assortiment vreemde vogels in dit spel. De muziek hoeven we niet heel erg veel over te zeggen en de geluidseffecten mogen dan wel niet helemaal goed aansluiten op de vrijwel niet aanwezige muziek, maar toch past het totaalplaatje helemaal bij elkaar. Dit maakt de kast niet belachelijk, maar eerder komisch om te spelen.

Bij het spelen van het spel merk je al snel dat een prijs niet heel snel zal vallen, maar als deze valt is deze lekker hoog en belonend genoeg om naar deze vermenselijkte Thanksgiving maaltijden terug te komen. Wat ons betreft is Wild Turkey een aanrader!