Contacteer Ons

Slots

Wild Melon

Deze fruitautomaat van Play’n Go heeft een variabele RTP tussen de 91.78% en 93.72% en een hoge volatiliteit met slechts 1 winlijn. De minimale inleg is €0,25 en de maximale inleg per spin bedraagt €50, voor een maximale winst van €50.000. De slot kent geen bonussen maar wel een wild.

Hoe ziet de Wild Melon slot eruit?

Deze slot van Play ‘N Go ziet eruit als een klassieke fruitautomaat en heeft weinig extra functionaliteiten. Zelfs de paytable staat al meteen op het scherm, zodat je gelijk weet waar je aan toe bent.

Uiterlijk
Op de achtergrond zien we een meloen met een aantal sterren. De naam van de slot staat groot afgebeeld boven de slot zelf en de rest van de achtergrond is kenmerkend groen gestreept. De rollen hebben een witte achtergrond en de enige winlijn staat horizontaal over de middelste lijn afgebeeld.

Muziek en geluid
De muziek in de Wild Melon slot is geheel afwezig, maar we worden soms wel verrast met wat geluidjes. Als je winst weet te scoren zal er een piepje klinken waarna de prijs in de paytable oplicht.

Hoe wordt de Wild Melon gokkast gespeeld?

De slot is erg eenvoudig en wordt gespeeld als de standaard fruitautomaten die je kent van de oude speelhallen. De winlijn loopt horizontaal door het midden en wordt van links naar rechts berekend. Opvallend is dat er ook ‘lege' symbolen zijn, waardoor het ook mogelijk is om geen icoon op de winlijn te krijgen.

Iconen
De iconen zijn van hoog naar laag de meloen, de sinaasappel, de drie kersen, twee kersen en 1 kers. Een leuke bijkomstigheid is dat je niet een volledige winlijn van 3 iconen hoeft te scoren om een prijs uitgekeerd te krijgen. Bij 1 of 2 meloenen krijg je meteen al prijs en de drie verschillende kersen kunnen met elkaar gecombineerd worden tot een winlijn.

Besturing
Alle knoppen van het spel zitten onderaan de slot. Van links naar rechts zien we je saldo, de inleg verhoger, de spinknop en de autospinknop. Er is geen menu met speluitleg aanwezig, omdat de gehele paytable al op het scherm staat.

Wild Melon

Bonussen

Hoewel er niet echt bonussen te vermelden zijn, moeten we het toch even hebben over de meloen uit de titel. ‘Wild Melon' verraadt al dat de meloen als wild geld, daarnaast is dit ook het hoogst uitbetalende symbool. De meloen kan alle andere symbolen vervangen en geeft je daardoor meer kans op een winlijn.

Wat vinden wij van de Wild Melon slot?

Deze soort fruitautomaat slotmachines zijn niet voor onszelf weggelegd, maar we weten dat er een doelgroep voor is die dit soort slots helemaal het einde vindt. 

Als je het vergelijkt met soortgelijke fruitautomaten is de Wild Melon slot van Play ‘N Go zeker geen verkeerde. De wilds zorgen ervoor dat je grotere winkansen hebt dan bij veel andere standaard spellen.

Voor een uitstapje terug naar die goede oude tijd van de fruitautomaten zouden we dit spel zeker aanraden!