Contacteer Ons

Slots

Wild Gladiators

Deze Romeinse gokkast van Pragmatic Play komt uit 2019. Hij biedt 6 rollen met elk 4 iconen, heeft een RTP van 96.17% en een medium volatiliteit. De minimale inleg van de slot is €0,25 en de maximale inleg bedraagt €125. Als je geluk hebt kan je maximaal 100.000 coins uit de gokkast halen.

Hoe ziet Wild Gladiators gokkast eruit?

Colosseum gevechten tussen gladiatoren waren altijd een tijd van spektakel. Deze gokkast moet datzelfde spektakel een beetje zien te vangen met mooie plaatjes en een levendige slotmachine. 

Uiterlijk
De achtergrond is geanimeerd, waar wij altijd blij mee zijn. Dit maakt een kast ons inziens altijd wat mooier en daar scoort Wild Gladiator dan ook al meteen wat punten mee. De gokkast zelf bevindt zich in een frame uit die tijd en klopt goed met de achtergrond.

De karaktericonen zijn erg goed vormgegeven en lijken accuraat, net als de wild. Toch hebben we het idee dat de iconen ons bekend voorkomen. Het lijkt wel of Wild Gladiators een beetje afgekeken is van de film Gladiator. Nou ja, beter goed gestolen dan slecht verzonnen. 

Muziek en geluid
De muziek is tot op zekere hoogte goed. Als je een grote prijs wint, gooit de slot alle geloofwaardigheid het raam uit en komt er een feestelijk jazzmuziekje om je prijs te vieren. We moeten toegeven dat dit niet zo erg is, aangezien je op dat moment toch blij bent met je grote prijs. De muziek in de rest van het spel is goed te noemen en past ook prima bij het thema.

Hoe wordt Wild Gladiators slot gespeeld?

Wild Gladiators is een redelijk standaard gokkast, waarbij het draait om het maken van winlijnen van links naar rechts. Het enige wat meteen opvalt is de win multiplier aan de rechterkant van het scherm, welke ervoor zorgt dat je een willekeurige multiplier op elke winlijn krijgt.

Wilds
De gladiator fungeert in deze gokkast als Wild. Als hij op de middelste positie van een rol landt, wordt hij uitgebreid naar de hele rol, wat extra grote winsten oplevert. Als je in de multiplier-rol de ‘super wild’ weet te rollen wordt er aan elke rol 1 wild toegevoegd. Als deze allemaal op de middelste rol landen, heb je een heel scherm vol met expanded wilds. Dit geeft de hoogste prijs van de gokkast!

Iconen
De iconen van de slotmachine  zijn van hoog naar laag, Caesar, de dame, de tijger, de paardenkar, het schild en de A, K, Q, J en 10. De Wild Gladiators betalen net zoveel uit als het Caesar-icoon en het Colosseum fungeert als scatter.

wild gladiators

Bonussen

Zoals gezegd fungeren de gouden Colosseum symbolen als scatter in deze gokkast. De scatters komen alleen voor op rol 1, 3 en 5 en als je er drie weet te draaien kom je in de bonusronde terecht waarin je 10 free spins krijgt. Het vreemde is dat de bonusronde geen extra kansen of regels kent, waardoor het feitelijk gewoon het normale spel is zonder dat het je geld kost. Dit is een gemiste kans, aangezien we vaak leuke extra's zien in bonusrondes. Als je tijdens de free spins nog eens 3 scatters draait wordt het aantal gratis spins weer met 10 verhoogd.

Ons oordeel over Wild Gladiators slot

Wild Gladiators is qua vormgeving en geluid een erg leuke gokkast. Met de win multiplier rol aan de rechterkant kunnen de winsten hoog oplopen, zonder dat je hiervoor in de bonusronde hoeft te belanden. We vinden het een tegenvaller dat de bonusronde niks extra's te bieden heeft en het is vreemd dat de hoogste winst in het standaardspel behaald kan worden.

Al met al is Wild Gladiators echter wel een goed spel, waar je een aardige tijd plezier van kan hebben. Zeker als je van de Romeinse tijd houdt is dit een leuke slotmachine voor jou!