Contacteer Ons

Slots

Wild Frames

 

Deze gokkast biedt eens heel wat anders dan een klassieke kast met rollen. Play ’n Go heeft met Wild Frames een kast met Cluster Pays uitgebracht. Omdat deze niet echt rollen heeft, zullen we maar zeggen dat deze 7 lijnen van 7 iconen heeft om blokken mee te maken. De maximale inleg is €100 en er kan al gespind worden voor een klein bedrag van €0,20. De kast heeft een RTP van 96.50% en betaalt maximaal €280.000, wat 7000x de inleg is, uit. Verder vinden we in deze kast wilds en multipliers.

Hoe ziet Wild Frames eruit?

De muziek is rustgevend en constant, wat perfect bij de kast past. Je hoeft dus niet de spinknop in te drukken om iets te horen van de kast. Hoe spannender het wordt in het spel, hoe actiever de muziek wordt, maar het blijft ten alle tijden relaxed.

Hoe speel je Wild Frames?

Zoals al duidelijk mag zijn, is deze kast anders dan andere slotmachines. De spin begint met het wegvallen van de blokjes, waar er aan de bovenkant nieuwe blokjes komen. Hieruit worden clusterblokken met iconen gevonden. Deze clusters verdwijnen en veranderen in “benzine” voor eerdergenoemde Wild Frames meter.

Elk symbool uit de cluster telt voor 1 naar het te behalen doel. Het begint bij 20 en eindigt bij 80, waar elk tussenliggend doel iets met het speelveld doet. Zo kan de Wild Frames meter bijvoorbeeld een aantal iconen allemaal in hetzelfde icoon veranderen, zodat er meer kans op winlijnen ontstaat.

De layout van het spel is niet ingewikkeld. Van rechts naar links vinden we de autospin, welke je van 10 naar 100 spins kan instellen, de spinknip, de inzetbalk met daarnaast de info knop en je saldo.

Wild Frames

Bonussen

Alle bonussen in deze gokkast beginnen bij de wilds. Als je drie of meer Wilds op het scherm krijgt, gebeurt er iets. In de eerste instantie is het alleen het vervangen van iconen, maar als je meer Wilds draait kunnen andere iconen ook worden vervangen door Wilds.

Alle verdwijnende iconen tellen ook mee aan de Wild Frame meter en bij 20, 40, 60 en 80 kom je achtereenvolgens in de volgende vier modes. Ten eerste hebben we de transform-mode , welke een aantal non-suit symbolen in andere iconen verandert. Daarnaast kom je in de Wildcard-mode, welke willekeurig 3 tot 6 wilds aan het veld toevoegt.

Ten derde is er de shatter-mode, welke alle suit symbolen uit het veld verwijdert en met nieuwe aanvult. Tot slot is er de Wild Frames bij 80, welke alle symbolen die gelinkt zijn aan de Wild Frames in Wilds verandert. Vooral deze laatste bonusmodus kan grote winsten opleveren!

Wat vinden wij van Wild Frames?

Je zou dit wel de 2.0 gokkast kunnen noemen tegenover de klassieke gokkast met 5 rollen. Het is een leuk spel, waar het niet alleen om het winnen draait, maar ook een leuke speelervaring geeft. Daarnaast geeft deze kast het gevoel dat je naar iets toewerkt en als je er bent, is het echt een gevoel van overwinning. In de meeste gevallen de tijd zit hier ook echt wel een overwinning in financiële vorm aan vast, dus Wild Frames is zeker de moeite waard om te spelen. Een toppertje!