Contacteer Ons

Slots

Wild Booster

 

De Wild Booster gokkast van Pragmatic Play is uitgebracht in 2021 en heeft een RTP van 96.47% met een hoge volatiliteit. De slot bestaat uit 20 winlijnen op een raster van 5 rollen met 3 iconen, wat goed is voor een maximale winst van €500.000. De minimale inleg is €0,20 en de maximale inleg bedraagt €100 en de gokkast beschikt natuurlijk over wilds en verschillende boosts!

Hoe ziet de Wild Booster gokkast eruit?

De achtergrond van Wild Booster is simpel en doeltreffend, wat we vaak zien bij remakes van de klassieke fruitautomaten. De achtergrond is een paars vlak met lichtstralen, welke duidelijk geanimeerd zijn en een meer dynamische gokkast opleveren. Tijdens de free spins ronde verandert dit in een blauwe gloed in plaats van paars.

Uiterlijk
De slot zelf neemt bijna het hele scherm in beslag en bevindt zich in een gouden kader. Alle iconen zitten in duidelijke blokken en de manier waarop de fruiticonen geanimeerd zijn is bijna fotorealistisch te noemen. Het is duidelijk dat Wild Booster een moderne gokkast is, want op visueel gebied is het perfect verzorgd.

Muziek en geluid
De muziek is in principe prima en werkt in eerste instantie aanmoedigend. Het klinkt een beetje als een spannende intro van een spelshow, waardoor hij op den duur wel een beetje vervelend begint te worden. Opvallend is dat het geluidseffect bij een grote winst vrijwel hetzelfde is als elke andere Pragmatic Play gokkast.

Hoe wordt de Wild Booster slot gespeeld?

Het doel van de Wild Booster slot is om zoveel mogelijk winlijnen van links naar rechts te scoren. Je wordt hierbij geholpen door de wilds die je in de titel van het spel terugvindt. Zoals de naam al doet vermoeden kan er ook een boost op deze wilds komen, waardoor de winlijnen hoger worden.

Wild Boost
De wild boost uit de naam van het spel komt op willekeurige momenten tevoorschijn. Bij elke winlijn die uit tenminste 1 wild bestaat is er de mogelijkheid dat er een multiplier toegevoegd wordt. Deze kan 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 8x, 10x, 12x, 15x, 25x, 50x of 100x zijn, waarbij een hoge multiplier natuurlijk al heel veel winst garandeert!

Iconen
De iconen van het spel zijn zoals we die in ouderwetse fruitautomaten terugvinden. Het hoogst uitbetalende icoon is de 7, gevolgd door de citroen, aardbei, sinaasappel en kersen. Daarnaast zien we nog iconen met een lagere waarde in de vorm van schoppen, harten, ruiten en klaveren.

Besturing
De besturing van de Wild Booster slot is zoals we die in elke gokkast van Pragmatic Play terugvinden. Het enige verschil is dat de versie die je hierboven gratis kan spelen geen autoplay knop heeft, als je in een online casino speelt zal je die optie wel hebben.

wild booster

Bonussen

Naast de wild boosts kent deze gokkast ook nog een free spins ronde welke vrijgespeeld kan worden door scatters. Als je drie scatters (diamanten) draait, krijg je de keuze uit de Mega Boost Free Spins of Ultra Boost Free Spins. Als je naar de naam kijkt is de keuze misschien snel gemaakt, maar er zijn wel een aantal verschillen.

Verschillen
Voor beide free spins rondes geldt dat je begint met 5 free spins en een bepaalde multiplier. Zodra je 5 scatters hebt gedraaid zul je 5 extra free spins krijgen en een stapje omhoog gaan in de multiplier. Het verschil tussen de beide bonusrondes zit hem in de hoogte van de multipliers, welke je hieronder kan zien.

LevelMega BoostUltra Boost
Level 12x3x
Level 25x6x
Level 310x12x
Level 4100x50x

Zoals je kan zien begin je met Mega Boost met een lagere multiplier, maar kan je uiteindelijk wel een hoger level bereiken dan met de Ultra Boost. Een leuk aardigheidje is dat de scatters om in de bonusronde te komen al meetellen als de eerste om het volgende level te behalen.

Wat vinden wij van de Wild Booster gokkast?

We zijn positief verrast door de Wild Booster gokkast van Pragmatic Play. Het is een retro fruitautomaat, welke ook nog eens een aantal leuke boosts en bonussen heeft. Wij hebben consistent meer geld uit de gokkast weten te halen dan we erin hebben gestopt, mede door de verschillende bonusrondes. Als je van fruitautomaten en spelshowmuziek houdt is dit zeker een aanrader!