Contacteer Ons

Slots

Wicked Circus

Deze kast van Yggdrasil heeft heel veel te bieden. Met een RTP van 96,5%, een medium volatiliteit, 5 rollen met elk 3 iconen erop, een minimale inleg van €0.10 tot €20,- en 10 winlijnen is dit een erg aantrekkelijke kast om te spelen.

Hoe ziet Wicked Circus eruit?

Net als de spelopties, valt deze kast op door de heldere spookachtige kleuren, die weinig van een betrouwbaar circus weg hebben. De kleuren zijn aan de elektrisch blauwe kant, de achtergrond onheilspellend en de rollen zijn zo ontworpen dat ze het idee geven te hangen boven een oud uitziend podium. 

De iconen die deel uitmaken van het spel zijn de kers, de ster (een messenbord uit het circus), de citroen, de druiven, de #7, de bel en de joker (wild). Alle iconen zijn uiteraard helemaal in circus thema

Ondanks dat het een spelmachine is, is hier enorm veel aandacht besteed aan de audio van het spel. Er zijn twee verschillende muziektracks die elkaar afwisselen, naarmate je de Jokerizer mode in of uitstapt. Dit is perfect afgesteld op wat er op het beeld gebeurt, compleet met “muhahaha”, wat natuurlijk niet kan ontbreken in een spookcircus. De geluidseffecten tijdens het normale spel zijn redelijk simpel en hadden wat actiever gemogen. Dit wordt echter goedgemaakt in de Jokerizer mode.

Hoe speel je Wicked Circus?

De bedoeling van het spel is om zo lang mogelijk in Jokerizer mode te blijven. Dit bereik je door in de normale mode een winlijn te scoren of 3 jokers te pakken voor een mysterie prijs. Eenmaal in de Jokerizer mode, kun je je gewonnen prijzen bekijken en uit laten betalen. Hiernaast heb je maar 2 jokers nodig om een mysterie prijs te krijgen. Deze prijzen kunnen oplopen van 40 (alleen in jokerizer mode) tot 6000 coins, afhankelijk van het aantal jokers wat je op het scherm gerold krijgt. 

Overzicht van de aanwezige knoppen

Bovenaan de middelste rij, kun je de gewonnen coins in de Jokerizer mode zien en daarmee verder spelen tot ze op zijn. Hierna moet je weer met je eigen inleg verder spelen. Je kunt ook kiezen om uit Jokerizer te stappen en de coins uit te laten betalen. 

In het midden van de gokkast vinden we de spinknop, welke het spel start. De MaxBet knop bevindt zich links van het midden en selecteert de maximale inleg. Hiernaast vinden we nog de spin valuta, de valuta in coins en het aantal lijnen.

Aan de rechterkant van de spinknop, vinden we de autospin knop, welke de gokkast automatisch laat draaien. Deze kan je instellen op een waarde tussen 10 en 1000 keer op de geselecteerde inleg. Wat opvalt is dat de autospin automatisch wordt gedeactiveerd in Jokerizer mode. Naast de autospin knop vinden we de win, welke laat zien wat je gewonnen hebt deze beurt. Tot slot wordt de balans nog weergegeven, dit geeft aan met welk bedrag je nog kunt spelen.

Wicked Circus

Bonussen

De enige echte bonus die de kast kent, is de joker. Deze moet een aantal keer tevoorschijn komen, afhankelijk van in welke spelmodus je speelt. Als de joker 5 keer valt in Jokerizer mode, dan kun je het maximale aantal van 6000 Coins winnen. Komt hij maar 2 keer tevoorschijn? Dan win je slechts 40 coins.

Ons oordeel over Wicked Circus

Dit is een hele leuke gokkast om op te spelen. Dit komt mede door de jokerizer mode, welke meteen het idee geeft dat je behoorlijk aan het winnen bent. De echte grote winnaar van deze kast, is vreemd genoeg het uiterlijk. Deze kast nodigt uit om op de knoppen te drukken en de muziek lacht je – net als in een echt (!?) spookcircus – uit. Dit gebeurt vooral door middel van de licht valse tonen en aantrekkelijk opzwepende muziek wanneer je in Jokerizer mode speelt. Deze uitstekende kast van Yggdrasil zullen we zeker vaker gaan spelen.