Contacteer Ons

Slots

White Rabbit

Wat deze gokkast interessant maakt, is dat Big Time Gaming met The White Rabbit een kast heeft gemaakt met maar 5 rollen en maar liefst 248.832 winlijnen. Hiernaast heeft deze slot een RTP van 97.39% en minimale/ maximale inleg van €0,30 en €20. Er is geen maximale uitbetaling, wat de kast bovenop het grote aantal winlijnen nog interessanter maakt. De gokkast bevat scatter en wildsymbolen, welke helemaal in de stijl van de kast zijn.

De stijl en het uiterlijk van The White Rabbit

Er bestaat een verhaal over een meisje, wat een konijnenhol in duikt, om in een alternatieve wereld terecht te komen, genaamd Alice in Wonderland. Desondanks dat ze deze licentie wellicht voor de kast niet hebben, duidt alles erop dat ze dit verhaal hebben gebruikt. De rups, de kleuren en de symbolen (groene, rode en blauwe edelstenen, een kat, de dodo, de tweeling, de theepot, de mad hatter, het uurglas, het konijn en de koningin) zijn helemaal in de stijl van het verhaal.

Een ding wat wel echt beter had gemogen, is het geluid van de kast. Er zijn een rustig spelende harp en fluitende vogeltjes te horen op de achtergrond. Zodra je een keer de spinknop aanraakt, begint er een deuntje te spelen, welke ook meteen ophoudt als de rollen stoppen. Dit zorgt ervoor dat de spanning een beetje uit de gokkast gehaald wordt. Gelukkig is het geluid niet hetgeen wat de kast maakt of breekt, dus een klein minpunt.

Hoe speel je The White Rabbit?

Er zijn twee verschillende versies van het spel, waarbij de versie op de screenshot hieronder een opvallende layout heeft. De gratis te spelen versie hierboven heeft echter een vrij gebruikelijke layout. Aan de rechterkant vind je de spinknop, met links daarvan de autospin knop. Achter de autospin knop zit ook een uitgebreid menu waarmee je je spins kunt instellen. Een voordeel van dit uitgebreide menu is dat er ook een maximaal verlies ingesteld kan worden, wat je kan behoeden voor te veel verlies in een keer. 

Aan de linkerkant van het scherm vind je een buyknop waarmee je extra credits kunt kopen. Hieronder vind je de inleg knop, welke je met kleine stappen kan verhogen of verlagen naar de maximale en minimale inzet. Richting het midden vind je de menuknop, waarin alle spelelementen worden uitgelegd.

Om te beginnen met spelen stel je je inleg in en druk je op de spinknop aan de rechterkant van het scherm. Helemaal onder de kast zelf, in de zwarte balk, zie je je credit balans aan de linkerkant en je winst aan de rechterkant.

White Rabbit

Bonussen

Deze kast bevat een aantal leuke gimmicks, welke deze kast leuker maken dan je in eerste instantie vermoedt. Allereerst, de Wild. Deze kan op rollen 2,3,4 en 5 verschijnen en vervangt het gerolde resultaat, om meer kans te geven op een winlijn. De scatter kan alleen op rollen 2,3 en 4 verschijnen en als je er 3 van hebt, krijg je een gulle 15 gratis spins.

De rups aan de zijkant kan op willekeurig tijdstip tot op 4 bonus wilds het veld op “roken”, welke hetzelfde werken als de standaard wilds.

De cupcakes, vermeerderen de rol met 2 extra symbolen (van 3 naar 5 bijvoorbeeld), wat de kans op winnen vergroot. Er kunnen maximaal 12 symbolen per rol verschijnen. Als de rol 12 bereikt, wordt de laatste functie getriggerd. Er zullen dan ook meer Red Queens op de rol verschijnen, in combinatie met wilds.

Wat vinden wij van The White Rabbit?

Dit is, afgezien van de muziek, een erg leuke gokkast. Hoe meer je wint, hoe meer kans je krijgt op nog meer winmogelijkheden. Hiernaast is er ook nog eens  geen maximum aan prijzengeld. Hij is misschien wat verwarrend als je er net mee begint met spelen, maar als je het eenmaal doorhebt, is dit een echte knaller om te spelen!