Contacteer Ons

Slots

Whisker Jones

Een duidelijke knipoog naar een bekende franchise met bijna dezelfde naam, over een ontdekker op zoek naar schatten. Deze kast kent 5 rollen met elk 3 iconen. De minimale inleg van de kast is €0,10 en de maximale inleg bedraagt €100. Whisker Jones kent 10 winlijnen en heeft scatter, wild en bonussymbolen op bepaalde lijnen en betaalt maximaal 500x de inleg uit. Met een RTP van 96.1% heeft deze gokkast een middelhoge volatiliteit.

Hoe ziet Whisker Jones eruit?

De gokkast ziet eruit als een slechte versie van de films met katten in de hoofdrol, maar dat was gezien de naam waarschijnlijk ook de bedoeling. De hoofdrolspeler van de machine leunt nonchalant tegen de kast aan. 

Uiterlijk
De achtergrond is een jungle-achtige duisternis, die een groot contrast biedt met de kast, waardoor deze makkelijk te zien is. Goede zet al zeggen we het zelf. De iconen rollen rond in een Azteekse blokkenset bovenop een trap. De iconen zijn groot en duidelijk. 

Muziek en geluid
De muziek en de geluidseffecten van deze kast zijn ronduit slecht te noemen. Het lijkt erop dat 1×2 Gaming de rechten van de filmmuziek niet heeft kunnen bemachtigen en daarom maar zelf iets gemaakt heeft. De muziek klinkt hierdoor als een slechte rip-off van de echte franchise. Bijkomend voordeel is dat de gokkast gelijk in het beginscherm de mogelijkheid biedt om zonder geluid te spelen. Hier hebben wij dankbaar gebruik van gemaakt.

Hoe wordt Whisker Jones gespeeld?

De kast speelt heel makkelijk en daarom gaan we het hier eerst hebben over de afwezigheid van een groot aantal knoppen. Whisker Jones bewijst dat veel knoppen op gokkasten overbodig zijn. 

Besturing
We vinden aan de linkerkant een icoon met een stapeltje fiches, waar je de hoogte van inleg kan kizen. Aan de andere kant van de kast hebben we de grote spinknop en een wat kleinere autospin knop erboven. 

Iets boven het inleg icoon vinden we het geluid en een menu. In dat menu kan je alle andere informatie terug vinden. De simpele layout zorgt ervoor dat de kast heel eenvoudig te spelen is, waardoor het lijkt alsof andere gokkasten te veel overbodige knoppen aanbieden. Goed werk van 1×2 Gaming!

Iconen
De iconen van hoog naar laag zijn de Whisker Jones kat, de vader van Whisker, de professor, de slang, een A, K, Q en de J.

Whisker Jones

Bonussen

Door de relatief lage inleg en uitbetaling, moet deze kast het voornamelijk van de free spins en bonussen hebben. 

Scatters en Wilds
Whisker Jones heeft een scatter icoon welke bij 3, 4 of 5 symbolen respectievelijk 8, 12 en 16 free spins uitdeelt. Als je in de free spins nog meer scatters weet te draaien, kunnen er tussen de 4 en 8 extra free spins worden uitgedeeld. De wild vervangt andere symbolen en breidt zo je winlijnen uit.

Bonus symbool
Naast de scatters en wilds heeft Whisker Jones ook nog een bonus symbool, welke alleen op rol 3 kan vallen. In het gewone spel vervangt het bonus symbool 0 tot 6 iconen door een wild. In de free spins modus wordt het pas echt interessant, dan worden de laagste karaktericonen namelijk veranderd in wild iconen en worden je winsten verdubbeld. Dit is waar de grote prijzen in de wacht te slepen zijn!

Onze beoordeling van Whisker Jones

Persoonlijk vinden we de opties van de kast leuk. Het speelgemak, het kleine aantal knoppen en het extra bonus symbool maken Whisker Jones voor ons een interessante gokkast. Zoals in veel van onze reviews struikelen we helaas over de muziek, aangezien deze echt heel slecht is. Gelukkig is er met het geluid gedempt alsnog veel plezier aan deze gokkast te beleven!