Contacteer Ons

Kennis

Wat zijn ZePoints?

Zepoints

Veel casino’s en bookmakers belonen je als je besluit regelmatig te storten en te spelen. De beloningen worden vaak via zogenaamde loyaliteitsprogramma’s verdeeld onder de meest loyale spelers. Zebet doet dit in de vorm van het Zepoints loyaliteitsprogramma.

De basis van elk loyaliteitsprogramma werkt heel simpel: hoe meer je speelt bij online sportsbook des te hoger de beloning die je kan verwachten. In dit artikel kijken we specifiek naar het Zebet loyaliteitsprogramma waar je door het verzamelen van punten freebets kan sparen.

Hoe krijg je Zepoints?

Zepoints zijn een soort van Zebet bonus in de vorm van punten die je kan je omwisselen voor freebets ter waarde van €10. Je verzamelt de punten door weddenschappen te plaatsen van meer dan €1. Een freebet van €10 kost je in totaal 2000 Zepoints en je kan deze omwisselen op de Zebet app of op de website.

De hoeveelheid Zepoints die je per ingezet bedrag krijgt zie je hieronder:

InzetAantal Zepoints
Tussen €1 en €1,506 punten
Tussen €1,51 en €210 punten
Tussen €2,01 en €314 punten
Tussen €3,01 en €520 punten
Tussen €5,01 en €1030 punten
Hoger dan €1040 punten

Zepoints

Voorbeeld

Dit houdt dus in dat je minimaal 50 keer een inzet van €10 of hoger moet plaatsen om 1 Freebet van €10 te krijgen. Omgerekend betaal je dus minimaal €500 voor een freebet van €10. Dit is wat aan de hoge kant, maar daar staat tegenover dat er geen voorwaarden aan de freebet verbonden zijn. Je kan deze dus inzetten hoe je maar wil. 

Daarnaast zijn er ook veel bookmakers die geen loyaliteitsprogramma aanbieden, dus het is altijd mooi meegenomen.

Voorwaarden

Er zijn wel voorwaarden verbonden aan het verzamelen van Zepoints. Zo kan je helaas geen punten verzamelen met Live weddenschappen. Ook wanneer je gebruik maakt van de cash out functionaliteit, levert dit je geen punten op. 

Afgezien van deze twee uitzonderingen zal je beloond worden met Zepoints voor elk soort weddenschap. De punten zet je eenvoudig om in een €10 free bet in het dashboard op je account.

Conclusie

Zepoints zijn een leuke bijkomstigheid en als je regelmatig speelt bij Zebet zal je al gauw de freebets vrijspelen. Als Zebet jouw go-to platform is voor wedden op sport zal je blij zijn met dit loyaliteitsprogramma, aangezien je beloond wordt voor het vaker spelen op je favoriete bookmaker. Houd de actievoorwaarden in de gaten en begin met het verzamelen van Zepoints!