Contacteer Ons

Kennis

Wat Zijn de Zebet Betaalopties?

zebet betaalopties

De KSA is druk bezig met het uitgeven van gokvergunningen. Zebet is een online bookmaker die in maart 2022 de gokvergunning van de KSA heeft ontvangen. Zoals je gewend bent van Wedden365 vind je hier alles wat je moet weten om een besluit te maken of je er een account zou moeten aanmaken. Hieronder lees je alles over de beschikbare ZeBet betaalopties.

ZeBet iDEAL stortingen

Het goede nieuws is dat Zebet een iDEAL bookmaker is. Dit houdt in dat je met de meest betrouwbare betalingsmethode geld kan storten bij Zebet. Het feit dat Zebet iDEAL betalingen accepteert, maakt het extra aantrekkelijk.

Mocht je nog niet bekend zijn met geld storten via iDEAL bij een online bookmaker dan hoef je je niet druk te maken. Het is namelijk precies hetzelfde als elke online betaling via iDEAL. Het grootste voordeel van iDEAL is dat het geld onmiddellijk op je rekening staat, zodat je meteen een weddenschap kan afsluiten. 

Minimum storting en bonus

De minimale storting bij Zebet bedraagt €15. De Zebet welkomstbonus krijg je trouwens ook alleen wanneer je minimaal €15 stort in je Zebet account. Lees hier meer over de Zebet bonus.

Andere Zebet betaalopties

Als je de voorkeur geeft aan andere zebet betaalopties dan iDEAL, dan kan je nog altijd een storting maken via VISA of Mastercard. Op deze manier kan je gelijk geld overmaken van jouw rekening naar de Zebet account, het kan wel zo zijn dat de verwerkingstijd iets langer is dan bij Zebet iDEAL betalingen.

Wat ons trouwens opvalt is dat je voor je eerste storting ook een creditcard kan gebruiken. Dit is niet bij elke bookmaker het geval. Dit brengt je dus nog meer flexibiliteit en meer redenen om bij Zebet wedden.

ZeBet uitbetaling

Wanneer je winst hebt behaald en klaar bent voor uitbetaling, kan je dit doen naar je bankrekening die je bij het aanmeldingsproces hebt gevalideerd. De minimale opname bij Zebet is ook €15. Daarnaast is het belangrijk om te onthouden dat je maximaal één keer per dag kan uitbetalen.

Voorwaarden voor uitbetaling

Je kan alleen uitbetalen wanneer je jouw gestorte bedrag minimaal één keer hebt ingezet. Dit hebben we persoonlijk ondervonden en konden we niet terugvinden in de voorwaarden op de website. De verwerkingstijd voor Zebet uitbetaling is 1 tot 3 werkdagen, maar onze ervaring leert dat je het geld bijna altijd dezelfde dag binnen hebt.

Conclusie

We kunnen concluderen dat de Zebet betaalopties goed genoeg zijn voor de Nederlandse speler. Met het aanbieden van iDEAL is het voor iedere Nederlander makkelijk om snel en eenvoudig geld te storten. De voorwaarden voor uitbetaling zijn strenger dan we van andere bookmakers gewend zijn, maar het geld staat wel snel op je bankrekening.