Contacteer Ons

Kennis

Wat is een Bet Slip?

Wedden365 1

De Bet slip is misschien wel het belangrijkste element van een online sportweddenschap. De Bet Slip laat je namelijk zien hoeveel je kan winnen met alle geplaatste weddenschappen. Je kan het eigenlijk vergelijken met het wedstrookje dat je normaal gesproken krijgt als je in de winkel een Toto weddenschap afsluit. 

Maar hoe werkt een betslip eigenlijk? In dit artikel leggen we uit hoe de bet slip werkt, wat de functies zijn en welke soorten weddenschappen je in je bet slip ziet staan. 

Algemene uitleg Bet Slip

Als je tenminste één weddenschap aan de betslip toevoegt, krijg je direct de meest recente quoteringen te zien voor je weddenschappen. Hierna moet je een bedrag kiezen, welke dan meteen met de quoteringen wordt vermenigvuldigd. Zo zie je eenvoudig hoeveel winst de weddenschap je opbrengt als je wint. Als je besluit akkoord te gaan met je betslip, kan je deze bevestigen en inzien in je account.

Enkelvoudige weddenschappen

Er bestaan bij de meeste bookmakers minimaal drie verschillende functies binnen de betslip. Allereerst heb je de enkelvoudige weddenschappen. Dit zijn op zichzelf staande weddenschappen waarop je inzet. Een voorbeeld kan zijn dat je inzet op dat Barcelona van Atletico gaat winnen. Je zet vervolgens een bedrag in op die weddenschap en je bevestigt de weddenschap. 

Bet Slip Enkelvoudige weddenschap

Voorbeeld enkelvoudige weddenschap

Combinatie weddenschap

Een combinatie weddenschap, ook wel een parlay weddenschap genoemd, combineert verschillende weddenschappen op één betslip. Je selecteert bijvoorbeeld drie eredivisie wedstrijden en je zet in totaal 10 euro in. De mogelijke winsten bestaan dan uit je inzet keer de som van alle quoteringen. 

Bet slip combinatie weddenschap

Voorbeeld combinatie weddenschap

Systeemweddenschap

De systeemweddenschap zit iets complexer in elkaar. We hebben hier op Wedden365 een heel artikel gewijd aan de systeemweddenschap. Het komt er in het kort op neer dat je één van een aantal winnende combinaties moet winnen om winst te maken met een systeemweddenschap. Je spreidt dus je inzet en kan ook winnen als je niet alle wedstrijden juist hebt voorspeld.

Bet Slip systeemweddenschap

Voorbeeld systeemweddenschap

Conclusie

Bij alle online bookmakers zoals Bet365, Bingoal en BetCity die je hier op Wedden365 vindt, kunnen we concluderen dat de betslips goed in elkaar zitten. Het grootste voordeel van de Bet Slips van betting sites is dat de quoteringen in real time worden aangepast. Een kleine verandering in de odds wordt meteen in je bet slip weergegeven, zodat je gelijk weet wat je potentiële winst is. Alle online aanbieders hebben overzichtelijke bet slips die gemakkelijk aan te passen zijn.