Contacteer Ons

Kennis

Wat is de Bingoal Dutch Corner?

Bingoal dutch corner

Vanaf het moment dat Bingoal de KSA goklicentie in ontvangst heeft mogen nemen, is het team achter Bingoal er alles aan gelegen om de Nederlandse markt zo goed mogelijk te bedienen.

Dit doen ze niet alleen door alle eredivisie en keuken kampioen divisie voetbalweddenschappen aan te bieden in hun sportsbook gedeelte, maar ook door middel van de zogenaamde Bingoal Dutch Corner. Je leest alles over de Dutch Corner van Bingoal in dit artikel.

Wat vind je bij de Dutch Corner?

Als kikkerlandje is het toch wel indrukwekkend te noemen dat we op het gebied van sport ons mannetje staan. Het Nederlands elftal is altijd een outsider om een WK te winnen, we hebben Max Verstappen die de Formule 1 aan het veroveren is en Michael van Gerwen die de ene na de andere 180-er gooit op een groot darttoernooi.

Daarom heeft Bingoal de Dutch Corner in het leven geroepen waar je speciale weddenschappen kan vinden van sporten waar Nederlandse teams of Nederlandse sporters actief zijn.

Alle Nederlanders op één plek

Naast de reguliere sportweddenschappen zoals de winnaar van een dartswedstrijd of een voetbalwedstrijd bepalen, zijn er ook Bingoal Dutch Corner specials waarop je kan wedden. Deze specials kan je vergelijken met Betcity speel slimmer bets of Bet365 specials. 

Denk bijvoorbeeld aan een weddenschap waarbij je de winnaar van de Conference League kan voorspellen. Natuurlijk kan je op zowel PSV en Feyenoord inzetten als je denkt dat ze het Europese toernooi zullen gaan winnen.

Darts en Formule 1

Wed je liever op dartwedstrijden dan kan dit ook in de Dutch corner. Wed bijvoorbeeld op Michael van Gerwen als winnaar van het PDC WK of de PDC Premier League

Ben je tot slot een fervent F1 fan en denk je te weten wie het kampioenschap zal binnenhalen in 2022? Dan kan je ook hiervoor terecht in de Bingoal Dutch Corner. Wedden op F1 en natuurlijk wedden op Max Verstappen kan in dit speciaal Nederlands getinte sportsbook gedeelte op Bingoal.

Kortom, als je graag wedt op Nederlandse sporters is de Bingoal Dutch Corner zeker iets voor jou!