Contacteer Ons

Kennis

Wat is Bingoal Live Wedden?

bingoal live wedden

Live wedden op sport is enorm in populariteit gestegen de laatste jaren. Het wordt door de sportsbook industrie dan ook als een ware revolutie gezien toen live wedden op sport voor het eerst op de markt werd gebracht.

Tegenwoordig kan je bij elke sportsbook live weddenschappen plaatsen. In Nederland kan je dit bijvoorbeeld doen bij Betcity, Holland Casino, Bet365, Zebet en natuurlijk Bingoal. Hieronder lees je meer over hoe Bingoal live wedden precies werkt en wat de voordelen zijn.

Wat zijn live weddenschappen?

Voor wie nog niet bekend is met live wedden op sport, gaan we kort in op wat het nu eigenlijk inhoudt en wat de voordelen zijn ten opzichte van weddenschappen die je plaatst voordat een wedstrijd begint.

Allereerst weet je zeker dat je over de meest actuele informatie beschikt om een weddenschap te plaatsen. Immers, als je weet dat Messi al 3 kansen in de eerste 10 minuten heeft gecreëerd, is de kans aanzienlijk dat hij ook daadwerkelijk zal scoren. 

Ten tweede kunnen quoteringen gunstiger uitpakken naarmate een wedstrijd vordert. Rijdt Max Verstappen bijvoorbeeld op de derde plaats met nog 20 ronden te gaan dan zal je hogere odds zien als onze landgenoot alsnog als eerste over de finishlijn rijdt dan wanneer je voor de race voorspelt dat Max de GP zal winnen.

Hoe werkt Bingoal live wedden?

Bingoal live wedden kan op alle wedstrijden in de grote competities in de populaire sporten zoals voetbal, basketbal, tennis en darts. Het plaatsen van een Bingoal live weddenschap werkt hetzelfde als het plaatsen van een normale weddenschap voor de wedstrijd. 

De Bingoal live weddenschappen zijn in een aparte sectie op de website te vinden. Heb je eenmaal een live wedstrijd gevonden waarop je wil wedden, klik je op de quotering van de weddenschap onder de wedstrijd  om de weddenschap aan je betslip toe te voegen. 

Odds van Bingoal live weddenschappen veranderen continu, ook als je de weddenschap aan je betslip hebt toegevoegd. Zorg er daarom voor dat je goed oplet en niet op het verkeerde moment inzet.

bingoal live wedden

Conclusie

Live wedden op sport vergt andere vaardigheden dan normaal online wedden op sport. Je moet namelijk heel snel kunnen handelen. Daarnaast moet je de verleiding weten te weerstaan en je te houden aan de weddenschap die je hebt geplaatst. Als je je aan je plan houdt en snel beslissingen kan maken dan is Bingoal live wedden zeker iets voor jou!