Contacteer Ons

Voorspellingen

Wales vs Iran Voorspelling – WK Voetbal 2022

Wales vs Iran voorspelling wk 2022
Wales vs Iran Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Vrijdag 25 November, 11.00 uur – Ahmed bin Alistadion

Wales vs Iran Voorspelling

Wales en Iran treffen elkaar vrijdag 25 November om 11.00 uur in Poule B op het WK in Qatar. Iran ging in de eerste wedstrijd kansloos onderuit tegen Engeland en verloor met maar liefst 6-2.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De ploeg uit Wales wist in de eerste wedstrijd een 1-0 achterstand tegen de Verenigde Staten weg te werken door een late penalty die benut werd door Gareth Bale.

Engeland gaat met 3 punten aan de leiding in Poule B en wordt gevolgd door Wales en de Verenigde Staten met 1 punt. De Iraniërs staan onderaan de groep en zullen het ook tegen Wales weer moeilijk krijgen.

Wales teamnieuws

De ploeg van Rob Page kan al met al terugkijken op een solide eerste wedstrijd. Hoewel de Welshmen in de eerste helft al op achterstand kwamen, bleven ze goed druk zetten op de Verenigde Staten tot diep in de tweede helft.

De late penalty die werd benut door Gareth Bale heeft voor een verdiend punt gezorgd, waardoor de aansluiting met Engeland nog niet verloren is. Rob Page zal er alles aan doen om de aansluiting met Engeland te vinden door Iran overtuigend aan de kant te zetten.

Sterspeler Gareth Bale zal tegen Iran ook weer het team onder zijn hoede nemen, de verwachting is dat hij ook weer een doelpunt mee zal pikken.

Iran teamnieuws

Iran ging in de eerste wedstrijd op het WK tegen Engeland pijnlijk met 6-2 onderuit. De Iraniërs kunnen de twee doelpunten die ze tegen de Engelsen hebben gemaakt in ieder geval als lichtpuntje beschouwen.

Afgezien van de twee doelpunten zal Iran veel hebben om over na te denken. Het spel tegen Engeland was ondermaats en alleen Mehdi Taremi wist uit te blinken door twee keer te scoren, waarvan 1 keer uit een strafschop.

De ploeg van Carlos Queiroz zal tegen Wales de verdediging beter op orde moeten hebben, aangezien het daar vaak fout ging in de vorige wedstrijd.

Voorspelling Wales vs Iran

Wales is een hele andere tegenstander als Engeland en Iran zal zeker kansen krijgen in hun tweede wedstrijd op het WK. Uitblinker Mehdi Taremi blijkt gevaarlijk te zijn en zal ook in de wedstrijd tegen Wales loeren op een counter.

De ploeg van Gareth Bale zal naar verwachting meer kunnen aanvallen dan in hun eerste wedstrijd, waardoor er veel druk op de Iraanse verdediging komt te staan.

We verwachten dat Wales uiteindelijk met drie punten van het veld stapt, waardoor ze de aansluiting met Engeland houden en de tweede plek in de poule stevig in handen krijgen.

Wedtips

Bet365 geeft uitstekende odds voor Wales vs Iran. Vooral de quotering van 2.20 voor een overwinning van Wales is het risico waard.

🏆 Winnaar: Wales (2.20)

🥅 Beide teams scoren: Ja (2.05)