Contacteer Ons

Voorspellingen

Wales vs Engeland Voorspelling – WK Voetbal 2022

Wales vs Engeland voorspelling wk 2022
Wales vs Engeland Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Dinsdag 29 November, 20.00 uur – Ahmed bin Alistadion

Wales vs Engeland Voorspelling

Voor Wales en Engeland staat op dinsdag 29 november om 20.00 uur alweer de laatste groepswedstrijd van het WK op het programma. Beide landen maken nog kans om de volgende ronde te halen.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Engeland heeft aan gelijkspel of winst genoeg om door te gaan naar de volgende ronde. Wales daarentegen moet winnen om de knock-out fase van het WK te bereiken.

Het belooft dus een waar spektakel te worden in het Al Rayyan Stadium. Engeland zal de vorm van de eerste wedstrijd tegen Iran moeten zien terug te halen om Wales uit te schakelen. Hetzelfde geldt voor Wales dat het USA in de eerste wedstrijd erg moeilijk maakte.

Wales teamnieuws

Wales heeft tot nu toe pas 1 punt gehaald tijdens het WK in Qatar. De eerste wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel tegen de Verenigde Staten door een penalty van Gareth Bale in de slotfase.

De tweede wedstrijd werd kansloos en teleurstellend verloren met 2-0 van Iran. Daarom moet er dus gewonnen worden tegen het sterke Engeland om door te gaan naar de volgende ronde.

Daar waar het in de eerste wedstrijd tegen de Amerikanen nog mee zat, moest Wales in de wedstrijd tegen Iran toezien hoe ze met 10 man verloren met 2-0.

Het wrange aan het verlies was dat de rode kaart voor Hennessey in de 86e minuut gegeven werd. De goals voor Iran vielen vervolgens in de 98e minuut en de 101ste minuut.

Tegen Engeland zal Hennessey er dus niet bij zijn vanwege de schorsing door de rode kaart. De rest van de selectie is overigens wel inzetbaar.

Engeland teamnieuws

Daar waar Wales moet winnen, heeft Engeland genoeg aan één punt tegen Wales. Dit komt mede door de 6-2 overwinning van de Engelsen op Iran in de eerste wedstrijd. De tweede wedstrijd van de Engelsen eindigde in een 0-0 gelijkspel tegen Amerika.

In Engeland zullen ze met een gemengd gevoel terugkijken op de eerste wedstrijden van de ploeg van Gareth Southgate. In de eerste wedstrijd werd er weliswaar overtuigend gewonnen van Iran, maar de in de tweede wedstrijd wisten de Engelsen maar een handvol kansen te creëren.

Tegen Wales zal Southgate dus meer eisen van zijn ploeg om zo een vroege uitschakeling in Qatar te voorkomen.

Voorspelling Wales vs Engeland

Zowel Engeland en Wales zullen zich van hun sterkste kant moeten laten zien in deze wedstrijd om niet al vroeg uitgeschakeld te worden in Qatar. Engeland heeft de beste papieren. Ze hoeven alleen maar gelijk te spelen. Wales moet winnen om uitzicht te houden op de volgende ronde.

Wij verwachten dat het niet eenvoudig zal worden voor Engeland om Wales over de knie te krijgen. Wales heeft bewezen over veel vechtlust te beschikken. Uiteindelijk verwachten we toch dat Engeland genoeg kwaliteit in huis heeft om van Wales te winnen.

We verwachten geen wedstrijd met veel goals, maar de kansen die er komen zullen wel direct benut worden.

Wedtips

De wedtips voor Wales vs Engeland zijn afkomstig van BetCity.

🏆 Reguliere speeltijd: Engeland (1.43)

🥅 Aantal doelpunten voor Wales: minder dan 0.5 (1.95)

⚽ minder dan 2.5 doelpunten (2.00)