Contacteer Ons

Kennis

Waarom Bet365 Odds het Beste Zijn

Bet365 odds

Het aantal online bookmakers in Nederland is de laatste maanden wederom toegenomen. Dit is mede dankzij het feit dat de KSA meer vergunningen heeft uitgegeven. Sportliefhebbers die graag online gokken op sport kunnen tegenwoordig terecht bij bookmakers zoals Bet365, Betcity, Bingoal en vele andere. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

We kunnen dus goed voorstellen dat het lastig kan zijn om de best online bookmaker te kiezen. Immers, hoe weet je waar je de beste odds kan vinden? Ons onderzoek wijst uit dat de Bet365 odds tot de top van Nederland behoren!

Waarom zijn Bet365 odds het hoogst?

Bet365 is ‘s werelds grootste online bookmaker. Doordat ze zo groot zijn, is het Bet365 odds aanbod vaak ook gunstiger dan de concurrentie. Door het grote aantal weddenschappen dat ze verwerken zijn de marges ook laag en dit is in het voordeel voor jou. 

Voorbeelden

Je zal overigens merken dat de quoteringen, zeker in wedstrijden waar er duidelijk een favoriet is, de odds bij Bet365 hoger liggen dan bij bijvoorbeeld Betcity en Bingoal. Als PSV bijvoorbeeld bij FC Twente wint dan ontvang je bij Bet365 1.72 keer je inzet terwijl je bij BetCity genoegen moet nemen met 1.65 keer je inzet. 

De Bet365 odds zijn niet in alleen bij voetbalweddenschappen hoger, maar bijvoorbeeld ook bij darten. Als je voorspelt dat Gary Andersson van Joe Cullen wint dan krijg je bij Zebet Nederland 1.71 keer je inzet terwijl de Bet365 quoteringen je 1.80 keer uitbetalen.

Ook voor de Formule 1 weddenschappen zien we dat de Bet365 odds beter zijn dan de Zebet odds en Bingoal odds. Als je bijvoorbeeld inzet op Leclerc als winnaar van het F1 seizoen van 2022 dan ontvang je bij Bet365 2.87 keer je inzet terwijl dit maar 2.70 is bij Zebet. 

Waarom is dit belangrijk?

We hebben hierboven een paar voorbeelden gegeven van gunstige Bet365 odds. Het verschil lijkt echter heel laag, waardoor je zou denken dat die paar procentpunten bijna geen verschil maken.

Het verschil zit hem in het langetermijneffect van sportweddenschappen. Als je weddenschappen met een iets hogere quotering wint, kan je ook weer iets meer inzetten op de volgende weddenschap. Hierdoor zal je bankroll gestaag uitgebreid worden, waardoor je op de lange termijn een groot verschil ziet, ondanks het kleine verschil in de odds.

Conclusie

Kortom, voor de meeste weddenschappen komen de Bet365 odds als favoriet uit de bus, zeker als je op favorieten wed. Mocht je liever op de underdog online wedden dan kan je zeker ook bij de andere online sport bookmakers terecht voor interessante quoteringen.

Wij raden je aan om de quoteringen voor jouw sportweddenschappen altijd te vergelijken, zodat je een goede overweging kan maken en je winst kan maximaliseren.