Contacteer Ons

Kennis

Live Weddenschappen Afsluiten

Live wedden

Nu je in Nederland volop sportweddenschappen kan plaatsen bij sportsbooks zoals BetCity, Bingoal en Bet365 krijgen we steeds vaker de vraag wat live wedden is en bij welke bookmakers dit beschikbaar is. Daarom heeft het sportsbook team van Wedden365 besloten om er een artikel over te schrijven. Hieronder vind je alle details over wat live wedden is en wat de voor- en nadelen zijn van het plaatsen van dit soort weddenschappen.

Sportweddenschappen worden traditioneel gezien meestal afgesloten voordat een wedstrijd of evenement start. Je voorspelt bijvoorbeeld de winnaar of de uitslag voordat de wedstrijd begint. Bij live wedden, zet je in op weddenschappen tijdens de wedstrijd. 

Voordelen van Live Wedden

Veel sportliefhebbers kiezen vaak voor live weddenschappen, omdat ze willen afwachten hoe een bepaalde wedstrijd verloopt. Denk bijvoorbeeld aan een voetbalwedstrijd waarbij Ajax zwaar favoriet is tegen NEC. Maar in de eerste minuut krijgt Ajax een rode kaart. De quoteringen voor winst van NEC, worden dan plotseling veel interessanter. 

Een ander voordeel van live weddenschappen is de extra hoeveelheid weddenschappen die er beschikbaar komen. Vaak heb je een vast aantal weddenschappen voor een wedstrijd waarop je kan inzetten voor het fluitsignaal klinkt. Live weddenschappen worden dus door veel spelers als waardevolle toevoeging gezien op de bestaande weddenschappen. 

Valkuilen

Een nadeel van live weddenschappen is dat de odds van de weddenschappen heel snel kunnen veranderen. Als je dus niet snel genoeg handelt, is de kans groot dat een interessante weddenschap misloopt. 

Je kan dan gefrustreerd raken wat weer kan leiden tot verkeerde beslissingen om het mislopen van die uitgelezen kans goed te maken. Zorg er dus altijd voor dat je emoties buiten beschouwing laat wanneer je live weddenschappen plaatst!

Bookmakers met Live Weddenschappen

In Nederland kan je live weddenschappen afsluiten bij Bet365, BetCity, Bingoal en zelfs bij Holland Casino. Het is in principe mogelijk om bij elke legale bookmaker live weddenschappen af te sluiten.

Onze favorieten

Als we dan toch moeten kiezen bij welke bookmaker we het liefst live inzetten, zouden we kiezen voor Bet365 of BetCity. Deze twee bookmakers bieden een live stream, waardoor je veel wedstrijden van verschillende sporten live kan kijken, om beter geïnformeerde beslissingen te maken!