Contacteer Ons

Slots

Voodoo Magic

 

Deze griezelige slotmachine van Pragmatic Play heeft een RTP van 96,5% en een hoge volatiliteit. Voodoo Magic beschikt over 40 winlijnen en geeft tot maximaal 1000x de inleg als hoofdprijs. De minimale inleg is €0,20 en de maximale inleg bedraagt €100. Naast Wilds zijn er ook gratis spins en mystery iconen beschikbaar.

Hoe ziet de Voodoo Magic gokkast eruit?

Normaal gesproken beginnen we altijd met het uiterlijk van de gokkast, maar omdat de muziek ons zo heeft verbaasd draaien we dat deze keer eens om.

Muziek en geluid
Voodoo Magic heeft wellicht de beste muziek die we ooit hebben gehoord in een gokkast. De muziek is niet alleen van super hoge kwaliteit, maar in de bonusronde geeft deze gokkast ook nog eens een mooi Louisiana jazz geluid, wat we vrijwel nooit in een gokkast horen.

Tijdens het standaardspel is de muziek rustgevend, maar dat wil niet zeggen dat het niet bij het thema past. Integendeel, de algemene sfeer van het spel wordt perfect versterkt door de muziek!

Uiterlijk
Qua uiterlijk lijkt de Voodoo Magic gokkast een serieus thema te combineren met karikatuur. Ook op dit gebied scoort de gokkast hoog. Hij is erg leuk om te zien en de extra’s, waarover later meer, passen ook perfect in de spookachtige sfeer van de slotmachine.

De achtergrond van deze kast is in de hut van een voodoo priester, welke een beetje verveeld boven haar ketel met groene rook hangt. De slot zelf speelt zich af op een houten bord wat haastig in elkaar geknutseld lijkt te zijn. Nu is natuurlijk de vraag of het spel ook zo speelt als het beeld en geluid doen vermoeden.

Hoe wordt de Voodoo Magic slot gespeeld?

Het spel speelt zich af op een raster van 5×4 iconen, waarbij het de bedoeling is om winlijnen van links naar rechts te maken. De gokkast heeft een paar leuke extra’s, zoals free spins en een kleine extra minigame.

Scatters
Als je drie scatters weet te draaien kom je in de free spins modus, waarover we hieronder meer vertellen. Als je 2 scatters draait, krijg je toch een ‘kleine’ beloning in de vorm van een keuze tussen 2 flesjes. Een van deze twee flesjes laat iconen ontploffen waardoor nieuwe winlijnen kunnen ontstaan en het andere flesje verandert een aantal iconen in wilds. Hierdoor kan je ineens veel geld winnen, zonder in de free spins te komen. 

Iconen
De Iconen van Voodoo Magic passen perfect in het thema en hebben een bijpassende tekenstijl. Van hoog naar laag zien we de voodoo priester, de krokodil, het doodshoofd, een vreemd wezen en de A, K, Q, J, 10 en 9.

voodoo magic

Bonussen

Zoals we hierboven al zeiden kom je in de free spins modus wanneer er drie scatters op het scherm verschijnen. De scatter symbolen komen alleen voor op rollen 2, 3 en 4 en als je er drie draait zal je eerst 1 van de drie kaarten moeten kiezen.

Free Spins
De drie kaarten die tevoorschijn komen geven je recht op drie verschillende bonusrondes welke allemaal hun eigen voordelen hebben.

  • Voodoo free spins: Geven recht op 5 gratis spins en een minimale winst van 10x je inzet.
  • Super Voodoo free spins: Geven recht op 5 gratis spins en een minimale winst van 25x je inzet.
  • Mega Voodoo free spins: Geven recht op 5 gratis spins en een minimale winst van 50x je inzet.

Tijdens de gratis spins worden de mysterysymbolen automatisch veranderd in andere iconen, waardoor je hogere winsten kan halen. Tijdens de Mega Voodoo free spins veranderen ze in hoger betalende iconen dan in de ‘normale' free spins.

Ons oordeel over Voodoo Magic

Wij kijken altijd naar het totaalplaatje van een gokkast en dat is goed nieuws voor Voodoo Magic van Pragmatic Play. De muziek is van uitzonderlijke kwaliteit en op visueel gebied scoort de gokkast ook de volle 10 punten. Daarnaast is het spel gewoon vermakelijk om te spelen, dus we zouden het zeker aanraden om Voodoo Magic hierboven uit te proberen!