Contacteer Ons

Slots

Volts and Bolts

 

Frankenstein’s monster zou blij zijn om hierop te spelen. De mad professor kast Volts and Bolts van WMS heeft 5 rollen, 50 winlijnen, een RTP van 95,63% en een maximale uitbetaling van €250.000! Buiten al dit goeds, heeft de kast een minimale en maximale inleg van €0,50 en €50, dus zelfs voor de wat grotere durfal, een kast die niet te veel kost. 

Er is een bonusspel en free spins beschikbaar en de gebruikelijke scatter en wild symbolen zijn aanwezig, welke voor leuke verrassingen kunnen zorgen. Daarnaast zou er autoplay op deze kast aanwezig zijn, maar die hebben wij niet gevonden.

Hoe ziet Volts and Bolts eruit?

Zoals we hierboven al verraden hebben is het thema ‘mad professor’ en de kast bevindt zich in het laboratorium. De kast is letterlijk een kast, met daarin de symbolen van een brein, een voltmeter, een tang, een dagboek, aas, koning, koningin en de joker.  De professor, de batterij en de robot fungeren als speciale scatter, wild en bonus symbolen. 

Het geheel heeft een jaren ‘30 achtig gevoel, wat perfect bij het thema van het spel past. De muziek is spot on! Als je de kast gewoon open laat staan zonder te spinnen, pingelt deze een afwachtend deuntje. Zodra je de spinknop indrukt, knalt de “mad professor muziek” uit de speakers, welke op de maat van het afwachtende deuntje inspringt en ook weer terugspringt als je even niet spint. Eindelijk een producent die snapt dat het vervelend is als de muziek je eerder afleidt dan meesleept.

Hoe speel je Volts and Bolts?

Als je dacht dat bepaalde kasten weinig knoppen hebben, deze kast bewijst dat een mad professor er echt maar 4 nodig heeft. In het midden zit de spinknop, daarnaast, aan de rechterkant een display met een – en + om de inleg van 50ct tot 50 euro in te stellen. Aan de linkerkant zit de autospin knop welke je kan instellen van 10 tot 200. Aan de uiterst linkerkant zit de “?” knop, welke je de informatie geeft om het spel te spelen. 

In de uitleg van het spel, staat dat er ook een autoplay knop aanwezig moet zijn, maar na een paar minuten op alles klikken wat het spel maakt, hebben we deze knop niet kunnen vinden. Het doel van het spel is zoveel mogelijk robots, professors of batterijen op het scherm te krijgen. Batterijen genoeg gedurende onze speeltijd, maar de kast is wat zuinig met zijn professors en robots, althans in de juiste volgorde en hoeveelheden.

Volts-and-Bolts

Bonussen

Deze kast zit helemaal vol met leuke extra’s. De robots blijven voor de duur van de free spins plakken. Free spins krijg je door de mad professors op meer dan 3 rollen te krijgen en geven 12 free spins. Hiernaast geeft hij ook nog een 2x, 15x of 100x inleg multiplier. 

Niet alleen vullen de robots het scherm tot de free spins op zijn, maar ze geven ook van 20x tot 750x je inleg in de vorm van een mini tot grand jackpot. De grand jackpot is maarliefst 5000x je inleg waard.

Wat vinden wij van Volts and Bolts?

Dit spel heeft het allemaal. Goede graphics, leuk thema, goed geluid en muziek, maar gedurende ons spelen, hebben we maar 1 keer free spins gekregen en we zijn minimaal een half uur bezig geweest. De kast is dus wat karig met het uitdelen van Free Spins, maar dat mag de pret niet drukken. Volts and Bolts keert genoeg uit om de casual speler meer dan tevreden te houden.