Contacteer Ons

Voorspellingen

Vitesse vs Feyenoord Voorspelling

vitesse vs feyenoord

Dit weekend staat de wedstrijd Vitesse vs Feyenoord op het programma in de Eredivisie. De nummers 4 en 5 van vorig seizoen willen in het nieuwe seizoen de aansluiting met Ajax niet verliezen. Feyenoord staat na 6 wedstrijden op de 3e plaats met 5 gewonnen wedstrijden. De Arnhemmers vinden we terug op de 9e plaats met 10 punten en ze zullen vrezen voor de aanvalsdrang van Feyenoord.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Vitesse vs Feyenoord Voorspelling

Vitesse Teamnieuws

Vitesse is het nieuwe seizoen niet goed begonnen. De ploeg van Thomas Letsch verspeelde punten tegen onder meer FC Twente en afgelopen week tegen Fortuna Sittard.

Vitesse heeft moeite met scoren. Ze hadden maar liefst 22 schoten op doel nodig tegen Fortuna om één goal te maken. De verdediging kan daarnaast wat zelfvertrouwen gebruiken. Fortuna had namelijk maar 2 doelpogingen nodig om op het scorebord te verschijnen.

Vitesse kan over een fitte selectie beschikken. Dit houdt in dat de steunpilaren Bazoer en Tannane de Arnhemmers op sleeptouw zullen moeten nemen tegen de Rotterdammers.

Feyenoord Teamnieuws

In Rotterdam is de rust teruggekeerd. De ploeg van Arne Slot laat bij vlagen erg aantrekkelijk aanvallend voetbal zien. Dit blijkt niet alleen uit de keurige 3e plaats die Feyenoord momenteel bezet. De Rotterdammers zijn namelijk na Ajax de meest scorende ploeg in de Eredivisie met 19 goals in 6 wedstrijden.

De laatste overwinning was een fraaie in eigen huis tegen NEC. Feyenoord wist in een spectaculaire wedstrijd winnend van het veld te stappen met 5-3.

Alhoewel Arne Slot niks te klagen heeft over het aantal goals dat zijn ploeg heeft gescoord tot nu toe, zou de trainer maar al te graag de nieuwste aanwinst Reiss Nelson willen laten debuteren. Wellicht dat dit tegen Vitesse het geval zal zijn.

Onderlinge Resultaten

Thuis heeft Vitesse niks te dulden van Feyenoord zo blijkt uit eerdere ontmoetingen tussen beide clubs in Arnhem. Vitesse verloor al sinds 2018 geen thuiswedstrijd van Feyenoord. De laatste ontmoeting in het Gelredome dateert van December 2020. Vitesse won toen met 1-0.

Onze Wedtips voor Vitesse vs Feyenoord

Dit jaar lijkt Feyenoord een kans te maken om daadwerkelijk met de overwinning uit Arnhem te vertrekken. Arne Slot is langzaam aan het bouwen aan een geoliede voetbalmachine in Rotterdam. Vitesse daarentegen oogt defensief nog altijd fragiel en komt moeilijk tot scoren. Daarom denken wij dat Feyenoord met 2-0 zal winnen. 

Winnaar: Feyenoord (1.95)

Aftrap: Zondag 3 Oktober, 16.45 uur – GelreDome, Arnhem