Contacteer Ons

Voorspellingen

Villarreal vs Liverpool UCL Voorspelling

villarreal vs liverpool voorspelling champions league
Villarreal vs Liverpool Voorspelling
Aftrap: Dinsdag 3 Mei, 21.00 uur – Estadio de la Cerámica, Villarreal

Villarreal vs Liverpool Voorspelling

De returnwedstrijd Villarreal vs Liverpool voor de halve finale in de Champions League staat gepland voor dinsdag 3 mei. De eerste wedstrijd werd vrij eenvoudig met 2-0 gewonnen door Liverpool. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Villarreal heeft weinig meer om voor te spelen in de Spaanse La Liga dus ze zullen dan ook alles op alles zetten om het Liverpool zo moeilijk mogelijk te maken. Een 2-0 achterstand overbruggen is niet onmogelijk, maar tegen  Liverpool is het zeker geen makkelijke opgave.

Villarreal teamnieuws

In aanloop naar de returnwedstrijd op 3 mei heeft Villarreal op papier een vrij eenvoudige wedstrijd op het programma. De ploeg van Unai Emery gaat namelijk op bezoek bij Alavés dat momenteel op de laatste plaats staat. Het is dan ook de verwachting dat enkele spelers rust zullen krijgen met het oog op de belangrijke return tegen Liverpool.

Unai Emery kan in de returnwedstrijd dezelfde 11 opstellen als in de heenwedstrijd in Liverpool. De enige geblesseerde speler in de selectie van Villarreal is Alberto Moreno die met een gescheurde kruisband vanaf de tribune de wedstrijd als toeschouwer moet meemaken.

Liverpool teamnieuws

Liverpool heeft in de heenwedstrijd voor eigen publiek een uitstekende uitgangspositie weten te creëren door 2 goals te scoren en geen goals te incasseren. 

In aanloop naar de returnwedstrijd in Spanje zal Liverpool op bezoek gaan bij Newcastle United. Er zal gewonnen moeten worden om in het spoor van de koploper Manchester City te blijven. De ploeg van Guardiola heeft maar één punt voorsprong met nog 5 wedstrijden te spelen.

Liverpool kan in de returnwedstrijd in Spanje ook beschikken over een volledig fitte selectie. Dit betekent dus dat Mané, één van de 2 doelpuntenmakers, gewoon aan de aftrap zal verschijnen. 

Onderlinge resultaten

Voordat de heenwedstrijd afgelopen woensdag tussen Liverpool en Villarreal plaatsvond, stonden de twee teams twee keer eerder tegenover elkaar in Europees verband. In 2016 wisten zowel Liverpool en Villarreal 1 wedstrijd te winnen. De wedstrijd in Spanje werd overigens door Villarreal  gewonnen met 1-0.

Wedtips Villarreal vs Liverpool

Liverpool kan voorafgaand aan de wedstrijd gewaarschuwd zijn, want niet veel ploegen hebben dit jaar kunnen winnen van Villarreal in eigen huis. Tegenstanders zoals Juventus, Bayern München en Real Madrid wisten dit seizoen allemaal niet te winnen in Villarreal. 

De achterstand van 2-0 goedmaken, zal wellicht iets te veel van het goede zijn voor Villarreal,  maar ze zullen zeker vol voor de overwinning gaan daar ze niks meer te verliezen hebben. 

We denken dan ook dat Villarreal een minimale overwinning boekt of dat de wedstrijd in gelijkspel eindigt. Uiteindelijk zal Liverpool wel de finale weten te bereiken. Zorg ervoor dat je niks van dit spektakel mist door de wedstrijd via de livestream Villarreal vs Liverpool te kijken.

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.66)

🏆 Dubbele kans: Villarreal of gelijkspel (2.25)

⚽ Totaal doelpunten: minder dan 2.5 doelpunten (2.18)

Odds via Betcity