Contacteer Ons

Slots

Vikings

 

NetEnt heeft de licentie van Vikings te pakken met deze slotmachine! De gelijknamige serie van History Channel heeft de rechten verleent in zowel de muziek als de karakters en dat levert op zijn minst een interessant gegeven op. Na wat langer doorlezen en zoeken naar deze licentie, blijkt dat History Channel en NetEnt van hetzelfde moederbedrijf zijn. Weer wat geleerd. 

De kast kent 5 rollen met elk 3 iconen, een minimale inleg van €0,20, een maximale inleg van €100 en 243 winlijnen. Het spel betaalt maximaal 10.000x je inleg uit als je in de bonusronde zit en 607x in het standaard spel.

Hoe ziet de Vikings slot eruit?

Voor diegene die de serie Vikings heeft gezien, is dit gesneden koek. Maar niet getreurd als je de serie niet hebt gezien, want niemand heeft sinds 2013 onder een steen gezeten en je hebt er dus vast wel wat van meegekregen. De karakters in dit spel zijn ook de karakters uit de serie en het logo ook een symbool. De andere letters zijn bebloed staal en perfect in match met de rest van het thema. 

Dit spel kent zelfs een wat langere intro dan wat flitsen hier en daar en is vermakelijk om een keer te zien. Je begint in een tent en eindigt waar het spel begint. 

Muziek en geluid
De muziek van het spel is helemaal uit de serie gepakt en is dus allesbehalve vervelend om te horen. Natuurlijk duurt het maar een aantal seconden voor deze zich herhaalt, maar dit is op zo’n manier gedaan dat je goed moet luisteren wanneer deze loop plaatsvindt. Omdat de Vikingen nog geen slotmachines hadden en de serie hier dus niet op kan focussen, zijn de geluiden niet meegenomen, maar dit is helemaal niet storend.

Hoe speel je Vikings slot?

Je hebt winlijnen van links naar rechts, de scatters zijn aanwezig in de vorm van raid spins en de karakters kunnen op de volledige en gedeeltelijke rollen tevoorschijn komen om meer winlijnen te creëren. 

Hotspot Icoon
Wat de machine wel heeft, is een hotspot icoon. Deze landt altijd op rol 3 en als dit gebeurt, veranderen alle andere Viking iconen in hetzelfde icoon om meer punten te geven en dus ook meer winlijnen te garanderen. Hier zit dan ook een andere uitbetaling op, afhankelijk van het aantal iconen dat veranderd is en welk van de Vikings het is geworden. 

Besturing
De layout van de kast is redelijk gelijk aan de rest van de NetEnt machines, ware het niet dat deze gebrand is met de Vikings licentie. Van rechts naar links, vinden we de coinwaarde, de MaxBet de spin knop en de autoplay knop. Daarnaast zien we het level (1-10) en je inleg.

Vikings Slot

Bonussen

We kennen naast de hotspot spin die we hierboven al hebben behandeld twee interessante opties voor dit kopje. 

Shield Wall
De eerste is de Shieldwall optie, welke een cluster mysterie iconen op het spel tevoorschijn laat komen. De iconen worden allemaal tegelijk bekendgemaakt en er wordt vaak veel winst mee gemaakt.

Raid Spins
De tweede bonusoptie van de Vikings slot is de raid spins, welke kan worden vergeleken met een scatter. Als je drie raid iconen draait krijg je 7 free spins  spins en wordt de machine in een grotere variant van zichzelf veranderd. Deze variant heeft 7 rollen en 5 iconen per rol, wat neerkomt op 78125 winlijnen. Je krijgt een hotspot gedeelte waar je moet proberen om een fully stacked Viking in te krijgen, voor maximale uitkering van punten. In deze modus is dan ook de maximale winst van 10.000x je inleg te behalen.

Ons oordeel over Vikings slot

Het feit dat deze gokkast helemaal in het thema van de gelijknamige serie is zal voor veel mensen aantrekkelijk zijn, gezien de populariteit van de serie. Wij hebben ook veel speelplezier aan Vikings slot beleefd en zouden graag nog eens terug komen voor extra raid spins.

Met de hotspot, wilds, raid spins en shield wall heeft deze gokkast veel extra’s te bieden, waardoor het een aantrekkelijke gokkast is met hoge uitbetaling. Zeker voor fans van de serie is de Vikings slot een aanrader!