Contacteer Ons

Slots

Vikings go to Hell

Deze slot van Yggdrasil uit 2018, legt de lat voor andere bedrijven steeds hoger door enorme productiekwaliteit te leveren. De Vikings go to Hell slot heeft een RTP van 96.1%, medium volatiliteit, 25 winlijnen, een minimale inleg van €0,10 en een maximale inleg van €125. De maximale uitbetaling van de slot bedraagt 3000x je totale inleg, of wel €375.000.

Hoe ziet de Vikings go to Hell slot eruit?

De intro van ruim 2 minuten heeft niet veel met de slot te maken, maar is wel van mobile game kwaliteit. De algehele sfeer van de slot geeft goed aan wat er aan de hand is en introduceert de helden van dit spel. Deze helden worden nog meer benadrukt in de bonusronde van het spel, waarover later meer.

Uiterlijk
Op de achtergrond vinden we een rotsachtig landschap wat waarschijnlijk de hel voorstelt. De slot zelf bevindt zich tussen twee pilaren met aan de bovenkant een angstaanjagend gezicht met oplichtende blauwe ogen. De pilaar aan de linkerkant heeft afbeeldingen van de vier hoofdpersonen, welke allemaal een eigen rol spelen. Wat ze precies doen lees je hieronder.

Muziek en geluid
De muziek is net als bij vrijwel elke Yggdrasil slotmachine het visitekaartje om te spelen. Deze is erg goed en je merkt dat er meer aandacht aan is besteed dan dat veel andere bedrijven doen.

Yggdrasil is blijkbaar een van de weinige slotproducenten die hier voldoende aandacht aan besteedt en daarom beginnen we fan te worden. De Vikings go to Hell slot is op audiovisueel gebied een genot om te spelen.

Hoe wordt de Vikings go to Hell gokkast gespeeld?

De winlijnen worden zoals bijna altijd van links naar rechts gescoord en je wordt hierbij geholpen door de aanwezige wilds. Hiernaast zijn er echter nog een paar andere belangrijke functies in de slot te vinden.

Rage Points en Demon Fights
De vier iconen die zich in de linker pilaar bevinden hebben allemaal een meter onder zich. Aan het begin van het spel wordt 1 van de meters alvast voor 50% gevuld zodat het makkelijker wordt om deze te vullen. De karaktericonen kunnen het gevecht (Demon Fight) aan gaan met hun demonen. Als ze dit gevecht winnen zullen ze 1 punt in de bijbehorende meter opleveren en veranderen in een wild. Er zal dan een respin toegekend worden, waarbij je meer winkans hebt door het toegenomen aantal wilds.

Treasure Chest
Naast bovengenoemde feature is er ook nog een zogenaamde Treasure Chest. Dit icoon kan alleen op rol 5 tevoorschijn komen en geeft je onmiddellijk een prijs. Dit kan zijn:

  • 7, 12 of 16 free spins
  • 30 Rage Points in de meters aan de linkerkant
  • 150 tot 1200 coins

Iconen
De iconen van het spel zijn vooral te herkennen aan hun kleur en hier wordt dan ook hun waarde aan ontleend. Van hoog naar laag zien we de rode, paarse, groene en blauwe Viking welke worden gevolgd door het zwaard, de hamer, de bijl en de pijl en boog.

vikings go to hell

Bonussen

Hoewel de features die we hierboven hebben genoemd al als bonussen beschouwd kunnen worden, heeft de Vikings go to Hell slot ook nog eens 3 verschillende free spins modus.

Level 1 & 2 Free Spin mode
Deze free spins modus wordt geactiveerd als je meer dan 3 free spins symbolen weet te draaien. Het aantal gratis spins is afhankelijk van het aantal scatters wat je hebt gedraaid:

  • 3 Scatters: 7 free spins
  • 4 Scatters: 12 free spins
  • 6 Scatters: 16 free spins

Tijdens deze ronde zullen de Vikings na elke spin hun gevecht met de demonen aangaan. Als ze hun gevecht winnen veranderen ze in een wild en wordt er een respin gegeven. De wilds blijven staan tot het einde van deze bonusronde.

Het verschil tussen level 1 en 2 is het symbool dat op rol 5 tevoorschijn komt. De Lord of Chains en Lucifir zijn een soort eindbazen welke je moet verslaan, als je dit doet krijg je nog meer sticky wilds en een multiplier.

Bezerk Free Spins
Deze modus wordt geactiveerd als een meter van een van de Vikings tot 100 wordt gevuld. Je krijgt 7 gratis spins toegekend en de gevechten met de demonen kunnen de meters van de andere Vikings vullen.

Bonus Treasure Chest
De treasure chest die we hierboven hebben besproken kan ook in de free spins ronde terugkomen. Hij geeft hier wel andere prijzen, namelijk:

  • 2 of 3 extra free spins
  • 1 of 2 sticky wilds

Wat vinden wij van de Vikings to to Hell slot?

We vinden dit op elk vlak een juweeltje om te spelen, maar we kunnen ook geloven dat het voor beginnende spelers allemaal wat overweldigend is. De overweldigende productiekwaliteit en de enorm uitgebreide opties maken het echter wel een gokkast die zeker de moeite waard is.

Nog meer dan anders raden we je aan om de Vikings go to Hell slot hierboven eens gratis uit te testen, voordat je in het online casino speelt. Op deze manier zorg je ervoor dat je het spel goed begrijpt voordat je voor geld speelt.