Contacteer Ons

Slots

Vikings go Berzerk

De Vikings go Berzerk slot van Yggdrasil is uitgebracht in 2018 en heeft een RTP van 96.10% op een medium volatiliteit. De slot bestaat uit 5 rollen met elk 4 symbolen, welke goed zijn voor 25 winlijnen. De minimale inleg is €0.25 en de maximale inleg is €125, waarmee je een maximaal bedrag van €500.000 kan winnen. De kent wilds en scatters en een unieke bonusronde met verschillende extra's.

Hoe ziet de Vikings go Berzerk slot eruit?

Deze slotmachine is een thuiswedstrijd voor Yggdrasil. Een slotmachine over Vikings, maar niet zomaar Vikings, een slotmachine over Vikings die het opnemen tegen zeemeerminnen? 

Uiterlijk
De slot speelt zich dan ook af op een boot. Onder op de boot zien we de titulaire Vikings, aan de zijkant vergezeld door de zeemeerminnen. De zlot zelf bevindt zich in het zeil van het vikingschip, terwijl we het typische drakenhoofd en staart aan beide kanten van de boot zien.

Muziek en geluid
Over de muziek hebben we zeker niets te klagen, want deze is gewoon goed in thema en helder. De geluiden zijn relatief standaard, maar de algehele sfeer van het spel wordt goed neergezet door de combinatie van audio en visueel.

Hoe wordt de Vikings go Berzerk gokkast gespeeld?

In de basis is deze slotmachine een standaard spel. Het zijn de extra’s van dit spel die het interessant maken en hierbij denken we aan de berzerk modus, de free spins en natuurlijk de wilds.

Berzerk mode
Elke keer dat een winlijn met een van de 4 Vikings is gewonnen, wordt de ragemeter van de bijbehorende viking een beetje gevuld. Is deze vol, gaat deze berzerk en dat garandeert voor die Viking een win op elk gevecht in de free spins modus, waarover je hieronder meer kan lezen. 

Iconen
De iconen bestaan uit verschillende vikings en een aantal munten. Van hoog naar laag zien we de rode, paarse, groene en blauwe viking, gevolgd door de gouden, zilveren, bronzen en koperen munten. Pluspunten voor Yggdrasil, vanwege het niet gebruiken van standaard iconen!

Besturing
De besturing van het spel past perfect in het thema, zoals we dat van Yggdrasil gewend zijn. De knoppen bevinden zich in een houten balk onder het schip, met in het midden de spinknop, autospin en Maxbet knop. Aan de linkerkant kan je je inleg instellen, terwijl je aan de rechterkant je saldo ziet.

vikings go berzerk

Bonussen

De standaard manier om de free spins vrij te spelen is door middel van het verzamelen van scatters. Als je minimaal drie scatters hebt gedraaid heb je recht op een aantal free spins, plus een extra bonus.

 • 3 Scatters: 7 free spins + bonus
 • 4 Scatters: 14 free spins + bonus
 • 5 Scatters: 21 free spins + bonus

Wanneer de free spins ronde start zal je een van de 5 bonussen willekeurig toegekend krijgen. De vijf bonussen zijn:

 • Alle vikings zijn berzerk: Ze winnen tijdens de free spins alle gevechten met de sirenen
 • Starting wild: Er wordt 1 sticky wild aan het spel toegevoegd
 • Wild reel: Een hele rol wordt bedekt met sticky wilds
 • Free spins: 1 tot 3 extra free spins worden toegekend
 • Extra chests: 5 extra schatkisten worden aan het spel toegevoegd

Tijdens de free spins ronde gaan de vikings op de vuist met de zeemeerminnen. Als ze het gevecht winnen zal het icoon veranderen in een sticky wild, welke gedurende de hele bonusronde blijft staan.

Schatkisten
Zowel tijdens het standaardspel als het bonusspel heb je de kans om een schatkist of zelfs een gouden schatkist tegen te komen. Deze schatkisten geven je een willekeurige prijs, of een bonus.

De prijzen die in de schatkist kunnen zitten zijn als volgt:

 • 2x tot 400x je inleg
 • 7 – 21 free spins of extra free spins
 • Rage boost
 • Extra wilds of wild reel

Wat vinden wij van de Vikings go Berzerk slot?

We kunnen meteen met de deur in huis vallen: Vikings go Berzerk is een van de beste slotmachines die we tot nu toe hebben gespeeld!

Het thema is goed uitgewerkt en de bonusronde inclusief alle extra's maken dat het spel lange tijd interessant blijft. Het verzamelen van de rage punten voor de vikings is een leuke gimmick die je helpt om door te blijven spelen.

Deze gokkast is een absolute aanrader! Probeer hem hierboven eens gratis uit of speel de slot in een online casino.