Contacteer Ons

Slots

Victorious

 

Victorious van NetEnt is een slotmachine met 5 rollen van elk 3 iconen per spin en 243 winlijnen, veel meer dan de traditionele kasten gemiddeld bieden. Leuk gegeven is dat je bij aangaan van het spel, kunt kiezen tussen max en classic, welke de volatiliteit van het spel aanpast.

De minimale inleg van het spel is €0,25 en de maximale inleg bedraagt €125, daarnaast heeft Victorious een RTP van 96.88%

Hoe ziet Victorious eruit?

Het bijzondere aan deze gokkast is dat hij handgetekend is, wat helemaal in de stijl van de romeinse legers past. SPQR is dan ook een belangrijk aspect van het spel en niet geheel verrassend, heeft dit spel een romeins leger thema.

Dit is ook een van de weinige gokkasten waar men meer aandacht besteed aan de “art” in de kast dan aan de achtergrond. Waar de achtergrond gewoon een zwart vlak is, zouden de tekeningen zo uit een stripboek gegrepen kunnen zijn.

Iconen
De iconen zijn in aflopende waarde de keizer, een sergeant, een soldaat en het leger. Daarnaast zijn er nog de letters en cijfers A, K, Q, J, 10, 9.  Wat ons betreft is het een gemiste kans om bij een romeins thema geen romeinse cijfers te gebruiken, maar ja kleinigheidjes blijf je houden.

Muziek
Over de muziek valt weinig te zeggen, want die is er niet. Waar we het normaalgesproken altijd over het totaalplaatje hebben, laten we dit deze keer achterwege. De moeite die gedaan is om een authentieke setting neer te zetten door tekeningen te gebruiken in plaats van computerplaatjes, maakt heel veel goed.

Hoe speel je Victorious?

De bedoeling van Victorious is om free spins te vangen, waarmee multipliers gewonnen kunnen worden, welke tot behoorlijk hoge prijzen kunnen leiden. Daarnaast is er nog de wild, die meehelpt met het compleet maken van winlijnen. 

Knoppen

De layout van het spel is vrij standaard voor een NetEnt gokkast. De spinknop, MaxBet en de autoplay knoppen vinden we in het midden. De autoplay functie opent een menu, waar je kunt selecteren hoeveel spins je wilt spinnen en een lichtelijk verstopt geavanceerd menu. Hierin kun je wat meer opties instellen om autoplay af te stemmen naar je wensen. 

Naast autoplay, vinden we het betlevel, van 1 tot 10, daarnaast de max of classic knop, afhankelijk in welke optie je speelt. Deze knop verandert de volatiliteit van de kast. Daarnaast nog een klein vakje met je inleg.

victorious

Bonussen

Ook in deze kast zijn de bonussen verdeeld onder de wild en scatter symbolen. Hoe meer scatters je hebt, hoe meer kans je maakt op free spins. Bij drie scatters krijg je 15 free spins, bij 4 krijg je er 20 en als je 5 scatters tevoorschijn draait krijg je 25 free spins.

In de free spins modus zijn al je wins met een multiplier van 3 vermenigvuldigd. Je moet dus proberen om zo lang mogelijk in de free spins modus te blijven.

Ons oordeel over Victorious

Normaal zouden we met boegeroep de review afsluiten als we ook maar het idee hebben, dat de kast niet veel muzikaals in zich heeft. Victorious is echter best een aardige kast, maar je moet er wel even inkomen. Als je er eenmaal in zit en weet hoe je hem moet spelen, is dit een leuke kast waar je zeker een keer naar terug kunt komen. Mede dankzij zijn grote hoeveelheid winlijnen zal deze gokkast niet snel gaan vervelen.