Contacteer Ons

Voorspellingen

Verenigde Staten vs Wales Voorspelling – WK Voetbal 2022

Verenigde Staten vs Wales Voorspelling wk 2022
Verenigde Staten vs Wales Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Maandag 21 November, 20.00 uur – Ahmed bin Alistadion

Verenigde Staten vs Wales Voorspelling

Voor de Verenigde Staten vs Wales begint het WK op Maandag 21 November om 20.00 uur. De landen ontmoeten elkaar dan in het Ahmad Bin Ali stadion in Qatar. Beide landen zullen vol voor de winst gaan om favoriet Engeland in de groep te volgen naar de volgende ronde.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het is voor Wales de tweede keer dat ze aan een eindronde van het WK meedoen. Voor de Verenigde Staten is het WK inmiddels bekend terrein. Tijdens het laatste WK was het team van de VS niet aanwezig. Ze zullen dan ook gebrand zijn om zover mogelijk te komen tijdens dit WK in Qatar.

Verenigde Staten teamnieuws

De Verenigde Staten wisten zich samen met Canada en Mexico direct te kwalificeren voor het WK 2022 in Qatar. Gregg Berhalter is de coach van de Amerikanen. De oud nationaal speler van de USA is sinds december 2018 de bondscoach en wist de Amerikanen dus naar het WK in Qatar te loodsen. 

De grote ster bij Amerika is Christian Pulisic. De behendige rechtsbuiten van Chelsea zal voor de goals moeten zorgen. Naast hem zijn ook Timothy Weah van Lille en Josh Sargent van Norwich City te vinden. 

Op het middenveld is de hoop gevestigd op Giovanni Reyna van Borussia Dortmund, Brenden Aaronson van Leeds United en Weston McKennie van Juventus. 

In de verdediging zijn er geen grote namen te vinden. Sergino Dest is wellicht de meest bekende naam. Joe Scally van Borussia Mönchengladbach en Antonee Robinson zullen hoogstwaarschijnlijk ook in de verdediging starten.

Wales teamnieuws

Het Wales elftal wist zich via de achterdeur te kwalificeren voor de eindronde van het WK in Qatar. De ploeg met sterspeler Gareth Bale in de selectie wist Oekraïne in de playoffs uit te schakelen.  

Naast Gareth Bale heeft Wales ook nog enkele andere redelijk grote namen in de selectie. Zo is Ben Davies van Tottenham aan de linkerkant in de verdediging te vinden en zal Brennan Johnson in de spits voor de goals moeten zorgen. Verder vinden we in de voorhoede Harry Wilson en Daniel James van Fulham.

Voorspelling Verenigde Staten vs Wales

De Verenigde Staten vs Wales zal een zeer interessante wedstrijd worden waarbij de verwachting is dat de Amerikanen de wedstrijd zullen domineren. Wales weet hoe ze moeten verdedigen en zullen moeten hopen op de goede vorm van sterspeler Gareth Bale. 

Het moet gezegd worden dat de VS meer ijzers in het vuur heeft. Naast Pulisic heeft coach Berhalter de beschikking over een zeer sterk middenveld dat bestaat uit spelers die spelen bij Juventus en Dortmund.   

Wij denken daarom dat de Amerikanen uiteindelijk hun eerste wedstrijd relatief eenvoudig zullen winnen. Het zal geen grote overwinning worden daar Wales heeft bewezen over een stugge verdediging te beschikken.

Wales zal dus moeten proberen om punten tegen Iran te halen om kans te houden op de knockout fase van het toernooi. 

Wedtips

Onze experts hebben de volgende wedtips voor je opgesteld voor de wedstrijd van de Verenigde Staten vs Wales. De quoteringen zijn afkomstig van Bet365.

🏆 Eindresultaat: Verenigde Staten (2.70)

🥅 Minder dan 2.5 doelpunten (1.50)

🏆 Verenigde Staten wint 1 van beide helften (1.83)