Contacteer Ons

Slots

Valkyrie

 

Deze slotmachine van Elk Studios is uitgebracht in 2018 en heeft een RTP van 96.3% met hoge volatiliteit. De slot beschikt over maar liefst 1024 winlijnen, wat goed is voor een maximale winst van €500.000. De minimale inleg van de slot is €0,20 en de maximale inleg bedraagt €100. Het spel kent wilds, scatters, bonusrondes en speciale opties in deze rondes.

Hoe ziet de Valkyrie slot eruit?

De slotmachine speelt zich af in Hellheim, de onderwereld en directe tegenpool van Valhalla, waar de Walkure’s de vuiligheid in de hel proberen te houden. De bonusronde speelt zich af in Valhalla, waarna de achtergrond dus ook lichter wordt en de setting compleet verandert.

Uiterlijk
De slot zelf is ondergedompeld in de Noorse kunststijl compleet met runen, wat het geheel nog wat overtuigender maakt. De walkure die aan de zijkant van de slot staat, laat zien wat voor bonus je hebt en is blij als je een grote win scoort. 

Muziek en geluid
De muziek is werkelijk perfect! Het is zo opzwepend en meeslepend dat je helemaal in het spel op gaat, zeker gezien de zeer hoge geluidskwaliteit die gebruikt wordt. 

We zijn heel erg onder de indruk van het audiovisuele gedeelte van de Valkyrie slot!

Hoe wordt de Valkyrie gokkast gespeeld?

De winlijnen in de slot lopen val links naar rechts, waarbij geldt dat de iconen alleen op aangrenzende rollen hoeven te verschijnen om een winlijn te behalen. De Noorse god fungeert als wild en de ‘free spins' symbolen geven een gratis spins ronde wanneer je er drie van hebt verzameld. Daarnaast is er nog een ‘bonus' icoon welke weer een andere bonusronde vrijspeelt, genoeg te beleven dus!

Iconen
Van hoog naar laag zien we de 4 verschillende walkure's gevolgd door de arm, de wolf, de slang, het zwaart en de A, K, Q en J. Bijzonder aan de Valkyrie gokkast is dat er ook iconen met een formaat van 2×2 en 3×3 voorkomen, deze geven je extra kans op het scoren van winlijnen.

valkyrie

Bonussen

Dit is waar het echt interessant wordt, de bonusrondes! Zodra je drie free spins symbolen hebt behaald kom je in de Valhalla Free Spins ronde, waarbij je dus naar het Valhalla afreist en de achtergrond van de slot compleet verandert.

Tijdens deze free spins heb je drie verschillende Valkyrie features welke allemaal hun eigen extra's hebben.

  • Sword of Destiny:  Kunnen voorkomen op rollen 2, 3 en 4 en veranderen een gehele rol in wilds.
  • Shield of Chance: Een groot aantal wilds komen op willekeurige plekken op het speelveld terecht.
  • Arrow of Fortune: Er worden pijlen op de rollen afgevuurd, waarbij elke pijl die raak is een icoon verandert in 2×2, 2×3 of 3×3 formaat.

Tot slot kunnen de free spins ook opnieuw geactiveerd worden, waardoor je langer van alle bovenstaande extra's kan genieten.

Bonus Spin
Naast de free spins ronde zitten er ook nog bonus spin iconen in het spel. Als je hier drie van weet te draaien zal je een van bovengenoemde features voor 1 spin mogen uitproberen.

Dit is een leuk extraatje, maar aangezien het slechts voor 1 spin geldt levert het niet heel veel op.

Wat vinden wij van de Valkyrie gokkast?

Zelden hebben we zoveel geweld uit een slotmachine gekregen en zelden hebben we het idee gehad dat dit een volledige game moest zijn. Dit is hoe je een slotmachine maakt anno 2022 en dit is een beleving die we mede door het geweld van de slotmachine niet snel zullen vergeten. 

Valkyrie van Elk studios is een absolute aanrader! Probeer hem hierboven eens gratis uit voordat je in een online casino speelt.