Contacteer Ons

Slots

Valhalla

Met slechts 4 rollen en 54 winlijnen, is deze kast van Wazdan een beetje een vreemde eend in de bijt. Dit wordt echter meer dan goed gemaakt met zijn prijzenkast en maximale uitbetaling van €500.000! De RTP is 96.47%, met een inleg van €0.10 tot €100. Ondanks de hoge volatiliteit door de absentie van een 5e rol, heeft deze kast alleen een Wild als speciaal symbool.

Hoe ziet Valhalla eruit?

Op het eerste oog lijkt deze gokkast eerder uit te blinken in het uiterlijk, dan in de speelbaarheid. Het is letterlijk een visueel feest en Wazdan heeft echt een pareltje van een machine neergezet. Op de achtergrond is het Valhalla te zien, met zijn watervallen en zwevende eilanden.

De kast zelf is niet minder indrukwekkend, met als iconen de goden welke we niet herkennen en 3 runes, welke we ook niet heel goed kunnen lezen. De kleur maakt echter het verschil tussen de iconen goed duidelijk, dus er is makkelijk onderscheid te maken tussen de symbolen. Daarnaast is er ook een wild te vinden.  

Het geluid is minimaal in de kast. Alleen als de rollen werken, er punten gescoord worden of de wild verschijnt, is er iets van geluid te bekennen.

Hoe wordt Valhalla gespeeld?

Onder de kast vinden we aan de rechterkant van de kast een autoplay en een speedmodus, welke uniek aan Wazdan slotmachines is. Deze is van normaal naar fast en ultra fast te zetten en dirigeert de snelheid van de spins. 

Aan de linkerkant van de spinknop vinden we de volatiliteit knop, welke de volatiliteit van normaal naar medium en high kan zetten. Ook dit is een unieke feature van alle Wazdan gokkasten. Daarnaast is er een informatiebalk, welke 2 functies krijgt als er een win gescoord wordt, en dat is de bet ronde en de payout ronde. 

Met de bet ronde kun je rood of zwart indrukken. Na het drukken wordt er een kaart getoond. Is deze de kleur van de gekozen kleur, verdubbel je je winst. Als het de andere kleur is verlies je alles. 

Onder deze balk is je inzethoogte te vinden, met daarnaast alle informatie die je kunt gebruiken om je voorkeuren van het spel in te stellen, zoals geluid en uitleg.

valhalla

Bonussen

Hier kunnen we heel kort over zijn. Het Wild icoon is het enige wat in de buurt komt van een bonus in deze gokkast. Als je een Wild draait,  zal deze het icoon vervangen wat je nodig hebt om een winlijn te maken. Meerdere wilds zijn heel zeldzaam, maar betalen behoorlijk goed uit, aangezien de winlijn meerdere keren voor kan komen op een rol. Het kan dus zeker voorkomen dat je met 1 icoon meerdere winlijnen scoort. Daar is deze kast een bijzondere uitblinker in.

Ons oordeel over Valhalla

Zoals je al hebt kunnen lezen, waren we bij het zien van de kast overweldigd door het visuele spektakel en tegelijkertijd teleurgesteld door de absentie van de 5e rol. Toen we echter gingen spelen en het geld letterlijk binnen begon te stromen, was deze teleurstelling snel voorbij.  Dit maakt Valhalla eigenlijk een hele goede slotmachine. 

Conclusie: Zorg ervoor dat je de kast eerst leert kennen voordat je je oordeel velt, want deze kast is er een die je niet wilt missen!