Contacteer Ons

Slots

Twin Spin

Uitgever NetEnt heeft met Twin Spin weer een unieke en leuke slotmachine op de markt gebracht, met 5 rollen en maar liefst 243 winlijnen! De minimale inleg is €0.20 en de maximale inleg loopt op tot €125. De gokkast heeft een Wild en geen jackpot, maar wel een maximale uitbetaling van €270.000! Dit komt door de hoge RTP van 96,6%! 

Deze kast blinkt uit boven de rest, doordat deze voor het draaien, 2 rollen aan elkaar koppelt en deze van elkaar kopieert, waardoor deze identiek zijn en meer kans geven op prijzen.

Hoe ziet Twin Spin eruit?

Een rustige achtergrond vertoont visueel spektakel door grote iconen, welke de Diamant, K, Q, J, A, 10, 9, 7, een Bel, BAR en een Kers zijn. Geen enkel van deze iconen zijn geanimeerd, maar zodra men een spin activeert, zal er om twee rollen van de kast een lichtbalk te zien zijn, die aangeeft welke rollen aan elkaar gekoppeld zijn. De gewonnen symbolen worden ook omringt met deze “led lichtjes”. 

Onder het speelgedeelte zit vanuit het midden naar rechts de Spinknop, de Max Bet knop, de Muntwaarde en het aantal munten wat je nog te spelen hebt. Aan de linkerkant vinden we Auto Play, welke je na het instellen hiervan, een geselecteerd aantal keer laat spinnen, het level van inleg en de totale inleg. Dit alles wordt afgemaakt met goede passende rustige muziek en vaak voorkomende gokkast geluiden. 

Als je even niet bezig bent met de kast, zal deze lichtanimaties weergeven voor een indrukwekkend visueel geheel.

Hoe speel je Twin Spin?

Onder het speelgedeelte zit vanuit het midden naar rechts de Spinknop, de Max Bet knop, de Muntwaarde en het aantal munten wat je nog te spelen hebt. Aan de linkerkant vinden we Auto Play, welke een geselecteerd aantal keer laat spinnen, het level van inleg en de inleg.

Je stelt eerst de waarde in waarmee je speelt, door middel van de muntwaarde en het level in te stellen. Vervolgens druk je op de spin knop, waarna de rollen geactiveerd worden en het spel begint.  

Als je automatisch een aantal spins in wilt stellen, druk je op de autoplay knop en stel je het aantal spins in wat je achter elkaar wilt draaien. Wil je een keer met de max bet spelen, druk je de knop Max Bet in.

Twin Spin

De bonussen

Bonussen zijn niet heel veel aanwezig op deze gokkast, met uitzondering van de Wild, welke af en toe voorbij komt. Deze koppelt lijnen aan elkaar door te veranderen in het symbool wat nodig is om de combinatie winnend te maken.

Wat wel opvalt aan deze machine, is het ongelooflijke aantal winlijnen. Zolang er een winnende combinatie op het scherm staat en de rollen aaneengesloten zijn, maakt deze een win en keert deze uit. Afhankelijk van het symbool of een aantal symbolen, zal de uit te keren waarde worden bepaald.

Ons oordeel over Twin Spin

Wat deze gokkast leuk maakt is de RTP en het aantal winlijnen. Er is vrijwel geen mogelijkheid om een lange tijd niks te winnen en dat motiveert je om door te gaan. Dit is daarom een leuke kast, waar we redelijk lang op hebben gespeeld. Het gebrek aan een jackpot maakt hem wel wat eentonig, maar het grote aantal winlijnen maakt dit meer dan goed. Een aanrader dus!