Contacteer Ons

Slots

Twin Happiness

 

Netent weet hoe je een mooie kast neer moet zetten, zowel qua uiterlijk als speelbaarheid. Deze kast doet dan ook niet onder van de andere gokkasten van dit bedrijf. Met een middelhoge volatiliteit, een RTP van 96,55%, en 243 winlijnen over 5 rollen, zal deze gokkast niet heel regelmatig uitbetalen. Wanneer je dan wel een bedrag wint, zijn de prijzen meestal hoog. De inleg varieert van €0.25 tot €125 en de maximale uitbetaling van de kast bedraagt €135.000. Verder heeft deze kast een free spins optie en wild symbolen.

Hoe ziet Twin Happiness eruit?

Deze kast trekt duidelijk inspiratie uit het verre oosten en heeft een soort toneel als achtergrond waar de kast zich in bevindt. Hij doet erg Chinees aan door de typische dieprode kleur en de Aziatische iconen.

De iconen zijn overigens een dieprode A, een gouden K, een paarse Q, een groene J, een jade 10 en een blauwe 9. De speciale iconen zijn een gouden Sycee, een lucky 7, een Bar scroll, een lampion en sinaasappels.

De muziek in deze kast slaat zeker de plank niet mis, maar is overduidelijk aanwezig om de streep onder het Chinese thema te zetten. Samen met de geluidseffecten maakt de muziek deze slotmachine meer dan af.

Hoe wordt Twin Happiness gespeeld?

Net als vele Netent kasten, heeft deze kast ook weer een redelijk standaard layout. In het midden we vinden we de spinknop. Naar links vinden we dan de autoplay, die in te stellen is van 10 tot 1000 spins. Hiernaast kan je de hoogte van je inzet en je ‘betlevel’ terugvinden. Uiterst links, bevindt zich tot slot de informatieknop, die meer uitleg over het spel geeft.

Aan de rechterkant van de spinknop zit de MaxBet knop, welke je inzet meteen naar het hoogste niveau verhoogt. Hiernaast vinden we nog je muntwaarde en het aantal coins wat je nog hebt. In de balk onder de kast worden je winsten in euros weergegeven, in plaats van in coins.

Twin Happiness haalt zijn naam uit de gekoppelde rollen, welke op rol 1 tot 5 kunnen verschijnen, maar wel aan elkaar gekoppeld, dus rol 1 is gekoppeld met 2, 2 met 3, 3 met 4, of 4 met 5. Op elk gegeven moment, kan de slotmachine beslissen om de rollen uit te breiden naar de aanliggende rollen, welke dan allemaal hetzelfde resultaat geven.

twin happiness

Bonussen

De bonussen van deze gokkast komen van de gekoppelde rollen en de wild symbolen. Leuk feit is dat deze rollen zowel van links naar rechts gaan als van rechts naar links. Hiernaast kunnen ze gekoppeld worden met de wild, voor nog hogere en dikkere bonussen. De wild is overigens het Chinese teken 喜, wat ‘happiness' betekent.

Wat vinden wij van Twin Happiness?

Dit is een interessante gokkast. Je moet er even naar kijken en een paar keer spelen voordat je het goed en wel begrijpt. Als je het eenmaal doorhebt, is dit een leuke kast, waar je best lang mee bezig kan zijn. Het is dus wel aan te raden om eerst even een paar spins in de gratis versie te spelen om het spel te leren kennen.

Om de grotere prijzen te winnen, dient je inzet wel zo hoog mogelijk te zijn. Wanneer je met de maximale inleg speelt worden de prijzen op de gekoppelde rollen echt bizar hoog als je er één weet te scoren.

De muziek past helemaal bij het thema, maar na een tijdje hebben we die tijdens het spelen afgezet, omdat het volume standaard veel te hard staat. Als deze op een of andere manier wat in volume naar beneden kan, scoort deze kast een dikke 8, nu een 7,5.