Contacteer Ons

Slots

Turn Your Fortune

 

Deze slot van NetEnt bestaat uit 5 rollen met 4 iconen en heeft een RTP van 96.24% op medium volatiliteit. Er zijn in totaal 40 winlijnen, waarop met een minimale en maximale inzet van €0,20 en maximale inzet van €200 op gespeeld wordt. De maximale winst van deze slot is met €400.000 niet mis! Er zijn wilds en scatters aanwezig, maar geen jackpot.

Hoe ziet de Turn Your Fortune gokkast eruit?

Zoals altijd beginnen we met de achtergrond van de slot. Deze is dieprood met een getekend motief erop. De achtergrond is vrijwel niet in beeld, omdat er aan de linkerkant van het spel een multiplier rol staat, waarvoor je een sleutel nodig hebt.

Uiterlijk
We hebben niet helemaal kunnen ontdekken wat voor thema de Turn Your Fortune gokkast precies heeft. Het heeft iets weg van een soort steampunk-achtig thema met veel mechaniek en gouden kleuren. De iconen geven aan dat het om een clockpunk thema gaat, daar elk dier gehuld is in een metalen frame, maar ook de muziek doet denken aan dit thema. Een vrij uniek thema, wat goed uitpakt voor dit spel!

Muziek en geluid
De geluiden en muziek zijn ook helemaal in lijn met dit thema en ook hier is niks mis mee. In de normale game is de muziek avontuurlijk en in de free spins modus verandert deze in een symfonie die het spel eer aan doet. De geluiden van het spel zijn ook helemaal in thema, het lijkt erop dat NetEnt wat research heeft gedaan voordat ze de muziek uitgekozen hebben.

Hoe wordt de Turn Your Fortune slot gespeeld?

Het basis spel zelf is relatief standaard. We vinden 40 winlijnen op 5 rollen met elk 4 iconen. Je wordt geholpen bij het maken van winlijnen door wilds, zoals we dat in veel andere gokkasten zien.

Fortune Wins
De rol aan de linkerkant van het spel wordt de ‘fortune wins’ feature genoemd. In deze rol wordt de multiplier telkens hoger naarmate je meer benodigde iconen verzamelt. Als je daarna in de Free Spins een sleutel weet te vinden, kan deze rol geopend worden en wordt de winst uitgekeerd. Het grote geld wordt dus in de free spins modus gewonnen, waarover je hieronder meer kan lezen.

Iconen
De iconen zijn in aflopende waarde de wild, de leeuw, de uil, de schildpad, de slang en de slak, waarna we nog de lagere iconen uit een kaartspel vinden, namelijk de A, K, Q en J.

turn your fortune

Bonussen

We zien dat de scatters, in de vorm van een pauw, twee verschillende functies hebben. Ze komen alleen voor op rollen 1, 3 en 5 en kunnen zowel free spins als re-spins triggeren.

Re-Spins
Als je 2 scatter symbolen draait die zich op een winlijn bevinden, wordt de Fortune Re-Spins modus geactiveerd. Tijdens deze re-spins worden alle verzamelbare iconen verzamelt, waardoor de meter aan de linkerkant van het spel verder gevuld wordt. Elke keer als je 5 iconen hebt verzameld, ga je 1 stap omhoog in de meter. Deze re-spins gaan net zolang door totdat er geen iconen meer op het speelveld tevoorschijn komen.

Free-Spins
Als je 3 scatters weet te draaien zal je worden beloond met 10 free spins. Tijdens de free spins modus wordt de meter aan de linkerkant extra snel gevuld en heb je meer kans om een sleutel te draaien. Met deze sleutel open je de meter en krijg je de grote prijs uitbetaald. Op rol 2 kunnen symbolen voorkomen met een 10x waarde, welke de Fortune Wins meter extra snel vullen. Daarnaast zal elke scatter die je draait recht geven op 5 extra gratis spins.

Ons oordeel over de Turn Your Fortune gokkast

We zijn erg tevreden over deze gokkast van NetEnt! Turn Your Fortune kent een vrij uniek thema en de manier waarop de Fortune Wins meter wordt gevuld is ook innovatief. We moeten wel toegeven dat het spel een beetje lastig kan zijn om te begrijpen, aangezien de uitleg wat te wensen over laat. Probeer de gokkast daarom hierboven eens gratis uit, voordat je hem in een online casino gaat spelen.