Contacteer Ons

Slots

Turbo Play

 

Oud ontmoet nieuw in deze kast van Wazdan, met hoge volatiliteit en een RTP van 96,1%. Waar andere kasten 5 rollen en meer dan 10 winlijnen hebben, heeft deze kast een simpele 3 rollen en 1 winlijn, net als de tijd van voor het internet. De machine heeft een minimale en maximale inleg van €0,10 en €100. Ondanks dat de machine eruit ziet alsof ie al wat jaren meegaat, is deze uitgekomen in 2013. De slotmachine heeft een wild symbool en dat is alles wat deze machine in de aanbieding heeft.

Hoe ziet Turbo Play eruit?

Dit is een van de weinige kasten die wij gezien hebben, waar de achtergrond meer animatie kent dan de kast zelf. Het enige wat er beweegt is de titel van de kast, welke lijkt of deze in brand staat. De kast zelf staat op een traanplaat en valt op door de grote iconen op de 3 aanwezige rollen. We vinden hier de iconen: Geldzak, vegas, meloen, druiven, bellen, peren, pruim, sinaasappel, citroen en de kers, aflopend in waarde. Alle symbolen hebben een beetje een fletse kleur, wat de hele gokkast qua uiterlijk niet erg aantrekkelijk maakt. 

Ken je die muziek die als demomuziek in die speelgoedwinkel muziekinstrumenten zit? Zo klinkt deze muziek ook en verdraaid, het past precies bij de kast. Als je op normale snelheid speelt, geeft deze kast dan ook een idem pingeltje om aan te geven dat de rollen draaien, maar daar is niet omheen te komen als je naar de rollen kijkt. Als de rollen stoppen, hoor je wel een echte klassieke “klonk” wat een leuke twist aan het geluid geeft.

Hoe wordt Turbo Play gespeeld?

Dit is een makkelijk hoofdstuk van een spel waar maar 3 rollen en 1 winlijn op zitten. De bovengenoemde iconen dienen op de middelste rij met 3 naast elkaar gezet te worden voor prijzen. Verkijk je niet, want de prijzen zijn akelig hoog voor een kast met zo weinig opties en dat is precies waarom er geen gulden middenweg tussen de spelers te vinden is. Of je vindt hem leuk of je vindt hem helemaal niets. 

Als er twee rollen dezelfde iconen weergeven op de winlijn, zal er een stopknop weergegeven worden, welke je de keuze geeft om de rollen een spin vast te houden, in de hoop dat de derde rol het juiste icoon (of een wild) geeft. 

Onder de kast vinden we van rechts naar links de roldraai snelheid, welke van normaal naar fast naar ultra fast gaat. Deze laatste twee snelheidsopties geven niet alle geluidseffecten meer weer. Daaronder zit het autoplay knopje, welke in te stellen is van 10 naar 1000 spins. Hiernaast zit een grote spinknop, met de inleginstellingen aan de linkerkant. Naast deze balk vinden we nog de opties, het geluid, de uitleg en wat meer informatie, maar dat is het dan ook wel.

Turbo Play

Bonussen

Hier zijn we heel snel mee klaar, want de kast heeft maar één extra icoon en dat is de wild. Deze vervangt het benodigde icoon en valt alleen op de 3e rol. Heb je een prijs gewonnen, krijg je wel de keuze om hem uit te laten betalen of om een verdubbelaar in te zetten door een rood/zwart kaart minigame te spelen. Raad je de goede kaart, verdubbelt deze je prijs, raad je de verkeerde kaart, verlies je alle inleg.

Wat vinden wij van Turbo Play?

Persoonlijk willen we wat meer opties, maar na een tijdje spelen merkten we dat wij ook graag de spinknop op deze kast in willen drukken voor een lekkere prijs. Je gaat snel door je geld heen, maar door de enorm hoge prijzen op die ene lijn, komt het er ook weer net zo hard bij! Je moet tegen simpele kasten kunnen en als je dat kunt, is dit echt een aanrader. Voor de anderen, lekker overslaan.