Contacteer Ons

Voorspellingen

Tunesië vs Frankrijk Voorspelling – WK Voetbal 2022

Tunesie vs Frankrijk voorspelling wk 2022
Tunesië vs Frankrijk Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Woensdag 30 November, 20.00 uur – Education Citystadion

Tunesië vs Frankrijk Voorspelling

Tunesië en Frankrijk spelen hun laatste groepswedstrijd tegen elkaar op woensdag 30 november om 20.00 uur Nederlandse tijd. Frankrijk is mede dankzij sterspeler Mbappe al verzekerd van de volgende volgende ronde in Qatar.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In de eerste wedstrijd tegen Australië wist de snelle aanvaller één keer te scoren. Tegen Denemarken scoorde Mbappe 2 goals en bezorgde Frankrijk daarmee eigenhandig de overwinning.

Tunesië speelde de eerste wedstrijd gelijk met 0-0 tegen Denemarken. De tweede wedstrijd werd met 1-0 verloren van Australië.

Tunesië teamnieuws

Tunesië staat met 1 punt op de laatste plaats in poule D. Dit punt werd behaald tegen Denemarken. De tweede wedstrijd werd vervolgens verloren van Australië. Mocht Tunesië aanstaande woensdag winnen dan zal dit de eerste keer zijn dat de Afrikanen doorgaan naar de knock-out fase.

De bekendste speler van Tunesië, Ellyes Skhiri, speelt bij FC Köln op het middenveld. De rest van de selectie zal niet bekend zijn bij het grote publiek daar de spelers voornamelijk actief zijn in eigen land.

Overigens is Tunesië nog altijd op zoek naar hun eerste doelpunt op dit WK.Alle ogen zullen daarom gericht zijn op Jaziri en Msakni die beiden in de voorhoede spelen.

Tegen Frankrijk kan coach Jalel Kadri over een geheel fitte selectie beschikken.

Frankrijk teamnieuws

Het Frans nationaal elftal is het WK uitstekend begonnen met 2 overwinningen. De eerste wedstrijd werd er eenvoudig gewonnen van Australië met 4-1. De Fransen wisten hun tweede wedstrijd te winnen van Denemarken met 2-1. Mbappe stond op en hielp met 2 doelpunten Frankrijk aan de 3 punten.

Het is de verwachting dat coach Deschamps rust zal geven aan zijn dragende spelers om zo blessures te voorkomen. Dat zal hoogstwaarschijnlijk betekenen dat sowieso Dembélé en Giroud voorin rust krijgen.

We denken dat Coman en Kolo Muani hun vervangers zijn. Naast de voorhoede verwachten we dat Deschamps ook zijn middenvelders en verdedigers rust zal gunnen

Voorspelling Tunesië vs Frankrijk

Tunesië vs Frankrijk zal een wedstrijd worden tussen Frankrijk dat al geplaatst is en Tunesië dat een wonder nodig heeft om de volgende ronde te bereiken.

Frankrijk zal naar verwachting niet met de sterkste elf aan de aftrap verschijnen. We denken echter dat sterspeler Mbappe wel zijn opwachting zal maken. Dat is slecht nieuws voor Tunesië, want de spits van PSG is met 3 goals uit twee wedstrijden in vorm.

We denken dat een wonder uitblijft voor Tunesië en Frankrijk zal uiteindelijk de wedstrijd weten te winnen. Tevens denken we dat Tunesië helaas niet in staat zal zijn om een goal te maken

Wedtips

De wedtips voor Tunesië vs Frankrijk zijn afkomstig van BetCity. Maak een account via onderstaande knop en zet in op jouw favoriete weddenschap.

🥅 Beide teams scoren: Nee (1.68)

🏆 Winnaar: Frankrijk (1.57)

Antoine Griezmann heeft meer dan 1.5 schoten op doel (3.20)