Contacteer Ons

Voorspellingen

Tunesië vs Australië Voorspelling – WK Voetbal 2022

tunesie vs australie voorspelling wk 2022
Tunesië vs Australië Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Zaterdag 26 November, 11.00 uur – Al Janoubstadion

Tunesië vs Australië Voorspelling

Tunesië en Australië beginnen Zaterdag 26 november om 11.00 uur aan hun tweede duel in de groepsfase van het WK 2022. Beide landen hebben in de sterke poule met Frankrijk en Denemarken de punten hard nodig om door te gaan naar de knock-out fase.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het Tunesische elftal van Jalel Kadri wist de stugge Deense ploeg knap op 0-0 te houden en zullen dan ook redelijk tevreden zijn met het resultaat van hun eerste wedstrijd.

Australië leek in hun wedstrijd tegen Frankrijk even voor een verrassing te zorgen door snel op 0-1 te komen. Het feest was echter van korte duur, want Frankrijk won de wedstrijd uiteindelijk redelijk eenvoudig met 4-1.

Tunesië teamnieuws

Tunesië kan terugkijken op een solide openingsduel tegen Denemarken. Veel voetbalkenners hadden een eenvoudige overwinning voor Denemarken voorspeld, maar de Tunesiërs wisten knap stand te houden.

De verwachting is dan ook dat bondscoach Jalel Kadri in het tweede duel met dezelfde opstelling zal starten. De Tunesiërs zullen zeker het idee hebben dat er iets te halen valt in de wedstrijd tegen Australië, omdat ze op papier de makkelijkste tegenstander in Poule D zijn.

Hoewel de ploeg in het eerste duel niet tot scoren kwam en weinig doelpogingen had, verwachten we dat de aanvallers tegen Australië beter voor de dag zullen komen. De ogen zijn met name gericht op Youssef Msakni van Al-Arabi en Issam Jebali van Montpellier.

Australië teamnieuws

Na de vroege goal van Craig Goodwin zullen de Australiërs even hoop hebben gehad op een goede afloop in de wedstrijd tegen Frankrijk. Uiteindelijk werd duidelijk dat de Fransen een maatje te groot waren, mede door het goede optreden van Olivier Giroud van AC Milan.

Waar de eerste helft prima verliep, kwam Australië in de tweede helft steeds verder in de problemen. Sterker nog, de Socceroos hebben in de tweede helft geen enkel schot op doel gelost en moesten alleen maar verdedigen.

We verwachten dat keeper Matthew Ryan ook tegen Tunesië weer flink aan de bak moet om het aantal doelpunten niet op te laten lopen.

Voorspelling Tunesië vs Australië

Beide ploegen zullen redelijk gewaagd aan elkaar zijn, wat kan zorgen voor een leuke open wedstrijd. De Tunesiërs hebben in de eerste wedstrijd laten zien dat ze over een goede verdediging beschikken en ook gevaarlijk kunnen zijn in de aanval.

Australië zal weer goed van start willen gaan en heeft bewezen dat ze zelfs tegen een topploeg een doelpunt mee kunnen pikken. We zien een spel dat snel op en neer gaat, waardoor er veel ruimte tussen de linies ontstaat.

Het zal een interessante wedstrijd worden, waarin beide teams scoren en Tunesië uiteindelijk aan het langste eind trekt.

Wedtips

Voor onze Tunesië vs Australië wedtips zijn de quoteringen afkomstig van Zebet.

🏆 Winnaar: Tunesië (2.07)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.93)

⚽ Australië scoort minimaal 1 doelpunt (1.43)