Contacteer Ons

Voorspellingen

Tsjechië vs Portugal Voorspelling – Nations League 2022

Tsjechië vs Portugal voorspelling Nations League 2022
Tsjechië vs Portugal Voorspelling  – Nations League groepsfase
Aftrap: Zaterdag 24 September, 20.45 uur – Fortuna Arena, Praag

Tsjechië vs Portugal Voorspelling

Aanstaande zaterdag op 24 september ontvangt Tsjechië Portugal om te spelen in groep 2 van de Nations League. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Tsjechen staan met 4 punten uit 4 wedstrijden op de derde plaats. Portugal heeft na 4 wedstrijden 7 punten bij elkaar weten te spelen. Spanje gaat overigens aan de leiding in groep 2 met 8 punten. 

Om uitzicht te houden op de play-offs zal Tsjechië van Portugal moeten winnen. Portugal wil de aansluiting met koploper Spanje niet verliezen en zal dus er alles aan doen om de stugge Tsjechen niet in eigen huis te laten winnen.

Lukt het Ronaldo en Portugal om een grote stap richting de play-offs van de Nations League te zetten? Of zal het toch Tsjechië zijn die Portugal de baas is? Lees hieronder alles over de historische onderlinge resultaten en onze Tsjechië vs Portugal voorspelling. 

Tsjechië teamnieuws

Tsjechië beleeft een wisselvallige editie van de Nations League. De ploeg van coach Jaroslav Šilhavý verloor de laatste wedstrijd met 2-0 in en tegen Spanje. De enige wedstrijd die Tsjechië wist te winnen was tegen Zwitserland met 2-1. 

Om niet naar League B te degraderen zal Tsjechië dus van Portugal moeten winnen. Coach Jaroslav Šilhavý kan tegen Portugal niet beschikken over de middenvelder Michal Sadilek, hij is nog altijd geblesseerd.

Daar staat wel de terugkeer van Patrick Schick tegenover. De spits van Leverkusen is hersteld van een blessure.

Portugal teamnieuws

In tegenstelling tot Tsjechië kan Portugal terugkijken op een betere start in de Nations League. De Portugezen staan 1 punt achter Spanje en kunnen met een overwinning op Tsjechië sowieso een langer verblijf in groep A veilig stellen. 

Bij Portugal draait alles om de sterspeler Cristiano Ronaldo. Voor de Portugese fans is het teleurstellend dat hun sterspeler niet altijd een vaste kracht is bij Manchester United. 

Naast Ronaldo kan coach Fernando Santos beschikken over onder andere Diogo Jota, Joao Cancelo, Bruno Fernandes en natuurlijk Bernardo Silva.

Onderlinge resultaten

In totaal stonden Tsjechië vs Portugal 4 keer eerder tegenover elkaar. Portugal wist daarvan 3 wedstrijden te winnen. De Tsjechen wisten maar 1 wedstrijd te winnen. 

In totaal scoorde Portugal 6 keer, Tsjechië scoorde slechts 2 keer. 

De laatste keer dat beide teams elkaar troffen was eerder dit jaar voor de Nations League. Het werd toen 2-0 in Portugal door goals van Gonçalo Guedes en João Cancelo.

Voorspelling Tsjechië vs Portugal

Gezien de kwaliteit van Portugal denken wij dat de Portugezen van Tsjechië zullen winnen. De Tsjechen zullen hoogstwaarschijnlijk meer balbezit hebben, maar Portugal zal minimaal 1 keer weten te scoren via de counter. 

Daarnaast zal Cristiano Ronaldo gebrand zijn om zijn coach bij Manchester United te tonen dat hij nog wel degelijk van waarde kan zijn op het allerhoogste niveau.

Wedtips

De wedtips voor Tsjechië vs Portugal zijn afkomstig van Bet365 Nederland, de beste bookmaker voor voetbalweddenschappen.

🏆 Eindresultaat: Portugal (1.75)

🥅 Beide teams scoren: Nee (1.72)

⚽ Christiano Ronaldo scoort (2.00)

Onderstaande combi weddenschap is ook interessant:

🏆 Portugal wint en houdt de nul (2.75)