Contacteer Ons

Slots

Trolls Bridge

Deze slotmachine van Yggdrasil heeft een komisch trollenthema in de vorm van 5 rollen met elk 3 iconen. De minimale inleg van het spel is €0,20 en de maximale inleg is €100, met een maximale winst van €200,000. De RTP is 96.0%, wat in een medium volatiliteit resulteert.

Hoe ziet Trolls Bridge eruit?

Als je het spel start, zie je een mooi kasteel op de achtergrond van het welkomstscherm. Het is meteen duidelijk dat Yggdrasil weer erg zijn best op het uiterlijk heeft gedaan.

Uiterlijk
Zodra je echt naar de slotmachine gaat, merk je dat je er niet welkom bent met je troll vrienden. De ophaalbrug vliegt namelijk omhoog en de slotmachine verschijnt in beeld. Dit is een hele creatieve manier om een kader in een slotmachine te maken.

Een aantal dingen die opvallen zijn de iconen, die meer op goblins lijken, maar dat is een licht detail. De resticonen als de harten en dergelijke, zijn samengeraapte botten. Ook dit is helemaal in stijl. 

Muziek en geluid
De muziek is precies wat je verwacht van een kast als dit. Spannende opzwepende muziek met een bovennatuurlijke bijsmaak. De rollen klinken normaal gesproken al oud en versleten. Als je op een derde free spin icoon wacht, klinkt het ofdat iemand tekeergaat op een klokkenspel gemaakt van botten. Eindelijk een kast die zijn geluiden goed op orde heeft.

Hoe wordt Trolls Bridge slot gespeeld?

Door het speelse karakter van de kast, speelt dit spel lekker weg. Een relatief zorgeloze kast als je het ons vraagt. Je dient winlijnen van links naar rechts te maken en hoe verder je in de 5 rollen komt, hoe meer je grote prijzen kunt verwachten. 

Golden bet
Wat je met de kwaadaardige speelsheid van het groene gespuis kunt verwachten, is dat er altijd iets te “halen” valt uit iets extras. We zien naast de spinknop een golden bet knop zitten. Deze verhoogt de inleg met 5 coins per spin en geeft je recht op 1 extra feature pick in de free spins modus.

Iconen
De iconen zijn in aflopende waarde de rode, paarse, groene en blauwe troll, met daarna de harten, schoppen, klaveren en ruiten iconen. 

Besturing
De layout is wat we van Yggdrasil gewend zijn en bestaat van rechts naar links uit de autospin, de spin, de golden bet en de coin value selector. Achter het plus-icoon aan de linkerkant vinden we nog extra menu’s met speluitleg, instellingen, geluid en meer.

Trolls Bridge

Bonussen

Tolls Bridge heeft een groot aantal bonussen, die we hier allemaal voor je bij langs gaan.

Free Spins
Bij het behalen van minimaal 3 scatters, kom je in de free spins modus terecht. Hier kun je afhankelijk van hoeveel scatters je hebt gerold 3 tot 6 opties kiezen. Tijdens de free spins modus, kunnen er geen free spins retriggered worden, maar komt wel met een behoorlijk aantal extra’s aan feature picks. Deze bestaan uit 2 tot 3 extra free spins, 1-2 random wilds, 1 sticky wilt op rollen 2 en 4, 1 troll die wild wordt, 1 troll wordt superstacked en een x2 multiplier op alle winsten. 

Bonuspot
Is dit alles wat de kast te brengen heeft? Nee, bij lange na niet. We hebben namelijk ook nog de bonuspot, welke alleen op de 5e rol land en van 6 tot 10 free spins en opties geeft. Daarnaast geeft hij ook nog eens 40 tot 1000 coins. De ‘Bonus Stone’ levert op winnende spins een multiplier van x2 tot x5 op en op verliezende spins krijg je alsnog 100 tot 1000 coins. 

Extra wilds
Is dit dan alles? Nee, want je hebt buiten de regular wild nog 3 extra types wilds. Dit zijn welteverstaan de random wild die elke free spin komt (dus ook in de bonuspot), de sticky die alleen op rollen 2 en 4 tevoorschijn komt en de Troll wild, welke 1 type troll vervangt.

Wat vinden wij van Trolls Bridge slot?

Als we een gokkast van Yggdrasil mogen reviewen weten we altijd dat het qua grafische vormgeving en audio allemaal wel goed zit. Trolls Bridge pakte zelfs nog beter uit dan we hadden verwacht en dat heeft alles te maken met de bonussen. Met de unieke golden bet feature wordt het normale spel nog spannender, en als je in de free spins modus komt is het helemaal feest.

Zoals we al hadden verwacht is Trolls Bridge weer een topper waar je uren spelplezier en hoge winsten mee kunt beleven!