Contacteer Ons

Slots

Trollpot 5000

 

Deze slotmachine van NetEnt uit 2020 heeft een RTP van 96.16%, medium volatiliteit en slechts 1 winlijn. De minimale inleg van de slot is €0,02 en de maximale inleg bedraagt €200, wat goed is voor een maximale uitbetaling van €1.000.000.

Hoe ziet de Trollpot 5000 slot eruit?

De achtergrond van de slot is erg simpel en bestaat uit een diepblauwe kleur. We zien twee zoeklichten aan de zijkanten en de slot zelf beslaat 90% van het scherm.

Uiterlijk
De slot zelf bestaat uit 3 rollen met elk 3 iconen, waarbij de achtergrond van de rollen geblokt is. Om de slot zelf zit een geruit kader, waarvan af en toe een aantal ruiten oplichten. De meeste iconen zijn kleurrijk, behalve het ‘bar icoon’, waardoor deze niet altijd goed zichtbaar is.

Jackpots
Bovenaan de slot zien we de drie verschillende jackpots, genaamd Mini, Midi en Mega. Deze jackpots zijn respectievelijk 20x, 100x en 5000x je inleg en beloven dus behoorlijke prijzen uit te keren. Meer over deze jackpots lees je hieronder

Muziek en geluid
Er is niet veel muziek aanwezig in de Trollpot 5000 slotmachine. Als je goed oplet hoor je wel een ritme, maar het is moeilijk vast te stellen wat het precies is. Op willekeurige momenten wordt er een riedeltje afgespeeld, wat vrij snel vervelend begint te worden.

Wanneer je een winlijn scoort hoor je allemaal rinkelende en rammelende geluiden, waardoor je weet dat je winst te pakken hebt.

Hoe wordt de Trollpot 5000 gokkast gespeeld?

Nadat we de slot een tijdje op autoplay hebben gespeeld werd het tijd om naar de speluitleg te zoeken, omdat het spel met een gimmick werkt die we niet vaak bij gokkasten zien.

Extra winkansen
Hoewel er slechts 1 winlijn te bekennen is, is het wel mogelijk om deze lijn meerdere keren te winnen. Als het icoon waar de lijn mee gewonnen is, hetzelfde is als degene die erboven staat, zal deze slot de rol 1 positie naar beneden duwen en nog een winlijn tellen. Dit begint bij rol 1, waarna het door gaat naar de andere twee rollen.

Nudge symbool
De feature gaat door totdat er geen nieuwe combinaties mogelijk zijn, of tot er een pijl staat. Als je een pijl vindt begint de rol weer van onderaf aan en blijft de pot vullen. Uiteindelijk wordt alle winst in één keer uitbetaald. 

Jackpot uitbetaling
Tijdens bovengenoemde functie is het ook mogelijk dat er een jackpot symbool tevoorschijn komt. Bij 1 symbool krijg je de Mini-jackpot, bij 2 symbolen de Midi-jackpot en bij 3 krijg je de Mega-jackpot

Iconen
Trollpot 5000 bestaat uit slechts 6 verschillende iconen. Van hoog naar laag zien we de 7, de ster, het gouden symbool, de paddenstoelen, het klavertje vier en de BAR.

trollpot 5000

Bonussen

De grootste bonus in de Trollpot 500 slot is natuurlijk de jackpot, waarvan hierboven beschreven is hoe je hem kan winnen. Het spel kent geen klassieke bonusronde in de vorm van free spins, maar heeft wel multipliers.

De wild heeft de hoogste muntwaarde en kan alle andere symbolen vervangen. Daarnaast heeft hij ook een multiplier, welke afhankelijk is van hoeveel wilds er op de winlijn komen te staan.

  • 1 Wild: 2x multiplier
  • 2 Wilds: 4x multiplier
  • 3 Wilds: 8x multiplier

Ons oordeel over de Trollpot 5000 gokkast

We zijn aangenaam verrast door deze innovatieve gokkast van NetEnt. Op het eerste oog lijkt zo'n eenvoudige gokkast misschien niet echt aantrekkelijk, maar NetEnt heeft het tegendeel weten te bewijzen. De ‘nudge feature' levert al snel grote winsten op, zeker als deze gecombineerd wordt met de wild multipliers die veel in het spel voorkomen.

De jackpots zijn de klap op de vuurpijl en zorgen ervoor dat het spel interessant blijft. Al met al kunnen de prijzen behoorlijk hoog oplopen. En dat met maar 1 winlijn!