Contacteer Ons

Slots

Troll Hunters

Deze slotmachine van Play ‘N Go is uitgebracht in 2018 en was zo populair dat hij al een opvolger heeft gekregen. Met een RTP van 96.73% en een medium volatiliteit, een minimale inleg van €0,20 en maximale inleg van €40, is dit een gokkast met veel potentie. De maximale uitbetaling van de slot is €400.000 en het spel beschikt over wilds, een bonusronde en multipliers.

Hoe ziet de Troll Hunters slot eruit?

Wat meteen opvalt is dat de tekenstijl die Play ‘N Go voor de Troll Hunters slot heeft gebruikt perfect bij het thema past. Aan de rechterkant zien we de trollenjager, die eens in de zoveel tijd in een andere persoon verandert.

Uiterlijk
Op de achtergrond zien we een bevroren gebergte. De slot zelf bevindt zich in een rechthoekig kader en bestaat uit een raster van 5 rollen met elk 5 iconen. Aan de linkerkant zien we een een scherm wat bijhoudt welke winlijnen je hebt gemaakt, met daarboven een multiplier.

Het lettertype wat wordt gebruikt lijkt op Runen, waardoor je het idee hebt dat je in de oudheid in Scandinavië bent beland. Zelfs het besturingspaneel is geheel in thema, waarvoor we alleen maar pluspunten kunnen geven!

Hoe wordt de Troll Hunters gokkast gespeeld?

De manier waarop Troll Hunters wordt gespeeld wijkt af van de meeste andere gokkasten die we kennen. Alle blokken vallen tegelijk op het scherm, waarna er winclusters van minimaal 3 iconen gemaakt moeten worden.

Cascadestijl
Als je een wincluster maakt zullen de iconen verdwijnen en komt er een gouden wild voor in de plaats. Er wordt dan gezocht naar meer winlijnen, maar het speelveld wordt niet aangevuld met andere iconen. Dit gaat net zolang door totdat er geen winclusters meer gemaakt kunnen worden.

Wilds
De gouden wilds geven je meer kans om een wincluster te behalen. Als een wincluster een wild bevat zal de multiplier met +1 verhoogd worden, waardoor je naarmate je meer winst haalt een hogere multiplier krijgt.

Als je een hele rol hebt leeggespeeld zal je het woord ‘bonus’ lezen, dit is de manier om de bonusronde te triggeren. Hierover lees je onder de afbeelding meer.

Iconen
De iconen hebben weinig met trollen te maken, maar zijn meer de attributen die de trollenjagers bij zich hebben. Van hoog naar laag zien we de blonde, roodharige en bruinharige trollenjager. Daarnaast zien we de oorbellen, bekers en het vlees als extra iconen.

De iconen in de bonusronde zijn afwijkend en worden hieronder besproken.

troll hunters

Bonussen

Als je een hele rol hebt leeggespeeld zie je het woord ‘bonus' staan, wanneer dit gebeurt ga je naar de grot om het op te nemen tegen een echte trol.

In de bonusronde worden andere iconen gebruikt, je hebt nog steeds de trollenjagers, maar dit maal met verschillende wapens. De iconen hebben een (veel) hogere waarde dan de iconen in het standaardspel, waardoor je winst zeker hoger uitvalt. Als iconen kennen we de bijl, hamer, zwaard, schild, helm, bekers (?) en de lantaarn.

Tijdens de bonusronde zijn de iconen bevroren en deelt elk gewonnen cluster klappen uit aan de trol. Hoe meer winclusters je weet te maken, hoe hoger je totale winst zal worden.

Ons oordeel over de Troll Hunters slot

We zijn erg tevreden over deze gokkast! Het thema is interessant, de tekenstijl maakt het spel leuk en de manier van spelen is iets wat we niet vaak zien bij gokkasten. Daarnaast is het gewoon een solide spel, wat doet wat het moet doen.

Het enige minpuntje is de matige speluitleg, want het is niet duidelijk wat er precies gebeurt als je de trol in de bonusronde weet te verslaan.

Troll Hunters is een absolute aanrader en wij zullen zeker nog eens terug keren om de trol te verslaan!